AcasăSPORTPretul biletelor la amicalul Dinamo-Barcelona starneste maraieli in Stefan cel Mare

Pretul biletelor la amicalul Dinamo-Barcelona starneste maraieli in Stefan cel Mare

Fotbalistii dinamovisti spera ca macar la partida cu Lionel Messi sa-si faca aparitia suporterii

Suporterii dinamovisti vor sa boicoteze partida cu Messi si ai sai, considerand ca oamenii din conducerea clubului ar fi trebuit sa faca mai intai transferuri si abia apoi un meci de acest nivel. Iar disensiunile de la club apar, mai nou, si pe axa Badea-Bonetti.

Fotbalistii dinamovisti spera ca macar la partida cu Barcelona sa-si faca aparitia suporterii

Sosirea lui Messi la Bucuresti nu mai este un motiv de bucurie nici macar pentru fanii din Stefan cel Mare.

Messi are numerosi fani in Romania

Primul meci al decarului Barcelonei in Romania ar trebui sa umple tribunele de pe National Arena, dar galeria dinamovista dezaproba miscarea facuta. „Nu facem transferuri dar jucam cu Barcelona. Avem datorii si-l cumparam pe Issa Ba. Preturile sunt extraodinar de mari si se justifica doar pentru o singura echipa. Este inutil amicalul asta”, a declarat liderul galeriei dinamoviste, Mihnea Ionescu. Biletele pentru partida din 11 august au fost puse in vanzare cu urmatoarele preturi: la peluze – intre 99 si 165 lei, la tribune – intre 253 si 297 lei, iar la VIP – intre 715 si 935 lei.

Badea se ia de Bonetti

Tehnicianul dinamovistilor pune pe seama carentelor din lot rezultatele dezastruoase din partidele amicale si spune ca echipa are nevoie de intariri. „Avem nevoie de doi mijlocasi si doi fundasi. E nevoie de un grup mare, avand in vedere ca jucam pe mai multe fronturi. In acest moment nu stiu ce sanse avem la titlu”, a explicat Dario Bonetti. Nicolae Badea i-a replicat imediat italianului si i-a transmis ca-l asteapta la Bucuresti pentru a discuta. „Nu vreau sa-l contrazic pe Bonetti, dar sa vedem despre ce jucatori e vorba si despre ce registru tactic vorbim. Vom avea o discutie cu Dario Bonetti, pentru ca enuntul ca mai vrea 3-4 jucatori nu este suficient pentru mine. A avut 35 de jucatori in Austria. Vom vedea concret zilele viitoare care este situatia”, a concluzionat Nicolae Badea.

author avatar
Sebastian Stan
476 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger