AcasăSPORT"Pretty Woman", pe stadion la Barcelona -Tottenham

„Pretty Woman”, pe stadion la Barcelona -Tottenham

Julia Roberts are tricou de la Barça

Cand nu e prinsa cu filmarile, actrita desemnata in cateva randuri „cea mai frumoasa femeie din lume” se uita la fotbal, ba chiar merge pe stadion, impreuna cu sotul si copiii lor.

Julia Roberts are tricou de la Barça

Recent, Julia Roberts a urmarit starurile FC Barcelona in actiune, in amicalul jucat pe taram american impotriva celor de la Tottenham si castigat dupa lovituri de departajare.

Cu acelasi binecunoscut zambet larg pe chip, vedeta din „Pretty Woman” a stat la povesti si a facut fotografii. Pana sa plece de pe Rose Bowl Stadium, din Pasadena, vedeta de la Hollywood a primit ca amintire un tricou pe care scria simplu „Julia”. De altfel, Roberts a si fost pozata alaturi de presedintele clubului catalan, Josep Maria Bartolomeu, prezentand suvenirul avand culorile clubului catalan. Instantaneul a fost apoi postat pe pagina de Facebook a echipei spaniole, ca sa il vada cat mai multi suporteri.

Nu e prima oara cand actrita americana ajunge sa vada un meci al Barcelonei. Anul trecut, in primavara, Roberts a intalnit doi dintre cei mai cunoscuti fotbalisti ai momentului, Lionel Messi si Cristiano Ronaldo. Se intampla dupa victoria catalanilor impotriva celor de la Real Madrid.

author avatar
Bogdan Borcea
185 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger