AcasăSPORTPresiune pe Astra

Presiune pe Astra

Stelistii inca mai spera la titlu, in pofida esecului de la Giurgiu

Invinsa la Giurgiu de Astra si eliminata de Dinamo din Cupa Romaniei, Steaua continua sa spere la titlu, singurul obiectiv major ramas in picioare pe acest final de sezon.

Stelistii inca mai spera la titlu, in pofida esecului de la Giurgiu

Pe o Arena Nationala dezolant de goala (au fost putin peste 3000 de spectatori), campioana en-titre a trecut la pas de Viitorul Constanta. Trupa lui Gheorghe Hagi a oferit aceeasi replica palida ca in precedentele dueluri cu Steaua. Fara chef de joc, Viitorul a incasat primul gol al meciului de la Fernando Varela, in minutul doi. La jumatatea reprizei, Alex Chipciu a majorat diferenta, tabela fiind inchisa de Gregory Tade, in minutul 67. Viitorul a jucat aproape o repriza in zece oameni, dupa ce atacantul Vlad Rusu (ex-Steaua) a fost eliminat in minutul 51; avea doar sase minute de cand intrase pe teren, la pauza.
In buna traditie „ros-albastra”, jucatorii lui Reghecampf au acuzat, la finalul meciului, o conspiratie anti-Steaua. Tonul l-a dat Gabi Tamas: „Mai sunt sanse la titlu, dar noi trebuie sa batem tot. Daca ASA, Pandurii si Dinamo vor juca la 100%, va fi greu sa fie invinse de Astra. Ma tem, bineinteles, ca nu vor da tot. Toti au pica pe Steaua, dar sa aiba pica in teren, nu in afara lui. Sa arate in teren ca sunt fotbalisti!”. Resemnat, Gigi Becali a comentat degajat victoria cu Viitorul: „Acest meci n-a fost castigat de noi, ci de Sfantul Mucenic Gheroghe. El ne-a adus victoria. Astra nu poate avea presiune, are sase puncte avans, joaca degajat. Astra nu mai poate pierde campionatul decat daca ni-l da Dumnezeu noua. Sa vedem daca Dumnezeu vrea sa ni-l dea… Mizez pe dreptate, pe niste lucruri de dreptate, n-are rost sa spun acum de ce, ca nu e frumos, ca iar intru in polemici”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
52 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger