AcasăSPORTPreședintele UEFA, despre Răzvan Burleanu: „Un clovn”!!!

Președintele UEFA, despre Răzvan Burleanu: „Un clovn”!!!

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, a acordat un interviu detaliat în presa din Anglia. Printre multe alte subiecte atinse în dialogul cu jurnaliștii de la The Guardian, șeful forului suprem european le-a vorbit englezilor și despre „un clovn care conduce o federație de fotbal”. Cine este clovnul? Răzvan Burleanu!

Ceferin s-a mai referit și la plecarea lui Zvonimir Boban (director tehnic) de la UEFA și a analizat și varianta unui al patrulea mandat la cârma organizației. Dar pe noi ne interesează mai degrabă ce a spus despre FRF și al ei conducător.

Răzvan Burleanu (39 de ani) este șeful Federației Române de Fotbal. El nu a ajuns în atenția presei internaționale prin vreo realizare măreață, ci doar ca nume de posibil candidat la președinția UEFA, în opoziție cu actualul lider, Aleksander Ceferin.

Ceferin se află la conducerea UEFA din septembrie 2016 – al treilea mandat oficial. Actualul președinte vrea să schimbe regulamentele astfel încât să poată sta și pentru al patrulea mandat, până în 2031. Bineînțeles, au apărut numeroase discuții. Această propunere nu a fost bine primită de unii membri, printre care britanicul David Gill. Despre acesta din urmă s-a speculat (mai mult de presa de la București) că l-ar susține, cumva, pe Răzvan Burleanu în cursa pentru preluarea șefia UEFA.

La congresul programat pentru 8 februarie la Paris se va decide asupra introducerii unui al patrulea mandat, care i-ar permite lui Ceferin să rămână președinte UEFA până în 2031. Deși se află oficial la al treilea mandat, Ceferin argumentează că primul său mandat, început în 2017, a fost doar parțial, înlocuindu-l pe Platini și, astfel, nu ar putea fi considerat complet.

Revenind la interviul acordat The Guardian – Ceferin a făcut o declarație spumoasă referitoare la un președinte de federație. Deși nu i-a rostit numele, britanicii scriu că referirea la românul Răzvan Burleanu este evidentă.

„E un clovn de la o federație care vorbește cu celelalte federații și cu media zilnic. «E o conspirație», spune acesta, dar mie și conducerii UEFA nu ne spune nimic. Ne-au spus celelalte federații despre el și au râs de comportamentul lui”, a declarat Ceferin.

author avatar
Mihail Ioan
1.419 afisari

4 COMENTARII

  1. clovn?!
    poate mai degraba coada de topor securista, sluga fara legatura cu sportul..
    dar pus pentru a mulge bani nemunciti.

  2. Faceti plingeri la UEFA, FIFA, CEDO pentru discriminare si grup infractional mafiot organizat cu arbitri corupti si regele muist hagi si alte jigodii care fraudeaza si face evaziune fiscala cu protectia securistilor teroristi si a partidelor de penali! Fotbalul trebuie depolitizat si curatat de mafia pariurilor la care joaca acesti golani si lingai de arbitri infractori care sint slugile securistilor!

    Președintele UEFA, despre Răzvan Burleanu: „Un clovn”!!!
    https://www.national.ro/sport/presedintele-uefa-despre-razvan-burleanu-un-clovn-811402.html

  3. Nu este numai un clown, ci este și un sabotor al fotbalului românesc. El este în spatele neaccederii echipei de fotbal a unuia din cele mai mari cluburi sportive din România, CSA STEAUA, dar și a problemelor pe care le traversează echipa de fotbal Dinamo și chiar Rapid. Trage sforile numai pentru echipa de fotbal CFR Cluj, în cârdășie cu Liga Profesionistă și arbitrajul românesc, unde a pus un grecotei cu ceafa lată, de parcă ar fi dispărut total foștii mari arbitri români.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger