AcasăSPORTPresedintele lui Ajaccio si-a dat acordul: "Mutu e liber sa semneze cu...

Presedintele lui Ajaccio si-a dat acordul: „Mutu e liber sa semneze cu Petrolul!”

Relatia dintre Mutu si Orsoni se apropie de final

Aflat intr-o scurta vizita in Romania, Alain Orsoni, seful internationalului roman, a anuntat ca „Briliantul” isi poate incheia cariera in Liga 1.

Relatia dintre Mutu si Orsoni se apropie de final

Desi initial l-a certat pe Adrian Mutu pentru ca s-a grabit sa-si anunte transferul la Petrolul Ploiesti, presedintele lui Ajaccio a revenit la sentimente mai bune.

„Mutu este la final de cariera si a anuntat ca vrea sa-si incheie cariera in Romania. Daca propunerea Petrolului ne convine, din punctul meu de vedere poate pleca fara probleme” a declarat corsicanul pentru DigiSport. Alain Orsoni recunoaste ca a purtat discutii de principiu cu sefii Petrolului si, in mare masura, afacerea este batuta in cuie, urmand a fi oficializata in ianuarie. Mutu va fi imprumutat pe un an si jumatate, cat mai are contract cu AC Ajaccio, si va incasa 500.000 de euro pe sezon din partea ploiestenilor. In schimb, Orsoni planuieste sa il inlocuiasca pe Mutu, in lotul corsicanilor, cu tineri talentati din Romania. Boss-ul de la AC Ajaccio a venit la noi in tara pentru a urmari cativa juniori de mare perspectiva, in special din zona Banatului. In urma unui acord cu UTA, mai multi jucatori de la Arad vor ajunge in Corsica, langa Stefan Popescu, deja om de baza la AC Ajaccio.

author avatar
Cristi Ionita
124 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger