AcasăRecomandariPresedintele LPF vrea sa o scoata din fotbal pe sotia lui Reghecampf

Presedintele LPF vrea sa o scoata din fotbal pe sotia lui Reghecampf

Ultimul razboi in fotbalul romanesc ii aduce fata in fata pe Dumitru Dragomir, presedinte al Ligii Profesioniste, si sexy-impresara Anamaria Prodan.

Dumitru Dragomir si Anamaria Prodan sunt la cutite
Dumitru Dragomir

Pentru ca si-a dat cu parerea despre barajul dintre Rapid si Concordia Chiajna, Anamaria Prodan s-a trezit cu un proces pe cap, intentat de Liga Profesionista de Fotbal. „M-au anuntat cei de la LPF ca ma dau in judecata. Cauta cu orice pret sa ma suspende pentru ca am spus la televizor ca este o incalcare a regulamentului si un abuz ca o hotarare definitiva si irevocabila sa fie intoarsa. M-am referit la meciul dintre Rapid si Concordia. Deci, pentru ca am avut curajul sa vorbesc, m-au chemat la Liga ca sa ma suspende. In calitate de ce? A fost o situatie super penibila. Mi-au zis ca, pana pe 17 iulie, se gandesc ei cum sa ma suspende. M-au dat in judecata, e incredibil ce mi-au facut! Este un abuz incredibil!”, s-a plans Anamaria Prodan.

Sotia antrenorului Laurentiu Reghecampf afirmase, la finalul saptamanii trecute, ca meciul de baraj dintre Rapid si Concordia Chiajna este programat in mod neregulamenar.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
2.271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger