AcasăSPORTPreședintele-K1 riscă 3 ani de închisoare!

Președintele-K1 riscă 3 ani de închisoare!

La câteva ore după ce un tribunal din Anakara a decis să-l plaseze în arest preventiv, Faruk Koca şi-a prezentat demisia din funcția de președinte al lui Ankaragucu.

Federația de Fotbal a Turciei a decis suspendarea tuturor meciurilor din țară după ce președintele clubului Ankaragucu și alți doi bărbați au lovit un arbitru. Cei trei sunt arestați, iar după 24 de ore, Faruk Koca a anunțat, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al lui Ankaragucu, că demisionează din funcția de președinte al clubului.

Conform Codului Penal din Turcia, infracțiunea de „vătămare intenționată”, care a dus la arestarea suspecților, este pedepsită cu închisoare de la 1 la 3 ani, scriu jurnaliștii de la Hurriyet.

Lucrurile nu sunt, însă, atât de simple. Dacă acțiunea în cauză este comisă „în timp ce persoana vătămată se află în timpul serviciului”, pedeapsa crește cu 50% și ajunge, astfel, la 4,5 ani.

Mai mult, dacă circumstanțele sunt agravante, având în vedere consecințele și se ajunge la „fracturi sau dislocări ale oaselor”, pedeapsa crește cu încă o jumătate și ajunge astfel la 6 ani și 7 luni de detenție.

Colac peste pupază, există o majorare a pedepsei și pentru pentru „comportament violent pe terenul de sport”, astfel că președintele lui Ankaragucu, Faruk Koca, poate fi pedepsit cu până la 9 ani de închisoare dupa ce a lovit cu pumnul un arbitru.

Faruk Koka l-a lovit cu pumnul pe arbitrul Halil Meler în timpul meciului dintre Ankaragucu și Rizespor, încheiat cu scorul de 1-1. Oaspeții au marcat in al 7-lea minut de prelungiri, stârnind furia președintelui clubului din Ankara.

author avatar
Mihail Ioan
429 afisari

2 COMENTARII

  1. & De câteva etape, pe site-urile ce televizează fotbal, la meciurile Gaziantep se poate vedea Ankaragucu și invers, probabil că s-a mai văzut și prin alte campionate și chiar și între ligi diferite, ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

Programul Gabrielei Firea pentru Primăria Capitalei. Aeroport în sudul Bucureștiului și dezvoltarea/extinderea rețelei de metrou, printre promisiuni

Senatorul Gabriela Firea, candidatul PSD la Primăria Generală a Bucureștiului și-a prezentat Programul de guvernare locală 2024 – 2028. Candidatul PSD își propune să...

Imagini incredibile cu rapperul american Sean Diddy când îşi bate iubita cu sălbăticie pe holurile unui hotel (VIDEO)

Cassie Ventura, fosta iubită a lui Sean Diddy, i-a intentat proces artistului și-l acuză, printre altele, de viol. O înregistrare video din 2016 îl...
proger