AcasăSPORTPresedintele FRF a decis: "El este antrenorul echipei nationale"

Presedintele FRF a decis: „El este antrenorul echipei nationale”

sursa foto: Facebook

Instalat de miercuri seara in fruntea fotbalului romanesc, Razvan Burleanu, noul presedinte al Federatiei Romane de Fotbal, a vrut sa socheze inca din start.

sursa foto: Facebook

A executat in direct doi dintre dinozaurii fotbalului romanesc, Adalbert Kassai si Mircea Sandu, si a intentionat sa-l zdrobeasca si pe selectionerul Victor Piturca.

Din pacate sau din fericire, a treia manevra nu i-a iesit, astfel ca Burleanu nu a reusit sa puncteze total la capitolul imagine.

Noul presedinte al FRF a anuntat din start ca-si doreste sa-l inlocuiasca pe Victor Piturca, selectionerul nationalei Romaniei, cu Laurentiu Reghecampf, actualul antrenor al campioanei Steaua Bucuresti.

Burleanu mizeaza pe prospetimea pe care ar putea sa o aduca Reghecampf dar, dupa ce a citit din scoarta in scoarta contractul lui Piturca, si-a dat seama ca despartirea de actualul selectioner l-ar costa circa 600.000 de euro. Suma considerata a fi mult prea mare pentru bugetul unei Federatii reprezentata de o nationala care a ratat calificare dupa calificare la turneele finale, deci a ratat inclusiv posibilitatea de a aduce bani buni de la UEFA.

In plus, Burleanu a discutat cu Laurentiu Reghecampf in timpul meciului de fotbal Romania – Argentina si si-a dat seama ca nu-l poate convinge pe acesta sa renunte la ideea de a antrena in paralel pe Steaua si nationala Romaniei.

In aceste conditii, Burleanu a decis ca, cel putin pana la Euro 2016, nationala Romaniei va fi condusa de Victor Piturca. Doar in cazul in care tehnicianul rateaza indeplinirea obiectivului, respectiv calificarea la turneul final, Burleanu va reusi sa se descotoroseasca de Piturca fara sa plateasca vreun leu. Si, pana in 2016, poate Reghecampf termina colaborarea cu Steaua si va fi disponibil sa preia, 100%, nationala Romaniei.

author avatar
Cristi Ionita
717 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger