Cauta

Presedintele COSR, deranjat de maniera in care au fost fluierati „stejarii”. Alin Petrache: M-a iritat arbitrajul!

Presedinte al Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, fostul mare rugbist Alin Petrache critica arbitrajul din partida cu Franta, pe care nu se fereste sa-l numeasca tendentios.

Alin Petrache are legaturi puternice in rugbiul din Franta

In opinia lui Petrache, sud-africanul Jaco Peyper nu a avut o maniera echidistanta de arbitraj. Din contra, mai multe faze de joc au fost judecate in mod diferit. „Ma declar dezamagit ca, ori de cate incearca sa scoata capul afara, echipele cu suflet mare sunt penalizate de niste domni. M-a iritat un pic arbitrajul. Consider ca nu meritam acel cartonas galben, nici nu stiu de unde a venit. Ne-au scos din joc un om fix cand eram peste Franta! Altfel era meciul daca se juca de la egal la egal”, considera Alin Petrache.
Fostul presedinte al FR Rugby stie ce-i lipseste „nationalei” Romaniei: meciurile in compania marilor forte din rugbiul mondial! „Am jucat cu inima, dar, in acelasi timp, observ ca nu avem curajul sa punctam atunci cand suntem in situatii clare. Ce-ar insemna Romania in Turneul celor 6 Natiuni?! Sa nu uitam ca noi ne intalnim la fiecare patru ani cu granzii, atat! Altul era nivelul nostru daca jucam anual”.

Florin Vlaicu: „A fost eseu!”

Florin Vlaicu a fost printre cei mai buni rugbisti de pe teren si isi putea imbunatati cifrele (sase puncte aduse Romaniei de el) daca arbitrul Jaco Peyper ii valida „eseul” din startul partidei. „Eu cred ca am culcat balonul, dar arbitrul a vazut altceva. Era cel mai important eseu, insa nu a fost sa fie. Sper ca pe viitor sa mai am sansa, sa-mi ajut echipa si sa inscriu cat mai multe puncte”, a comentat Florin Vlaicu dupa meci, conform gsp.ro.

L’Equipe lauda jocul „stejarilor”

Prestigiosul cotidian francez L’Equipe a titrat „Laborios” (foto), intr-o refrerire la dificilul meci pe care l-au avut „cocosii” in meciul cu Romania. „A fost nevoie de mai bine de o ora de joc pentru a putea depasi cu adevarat o echipa a Romaniei foarte curajoasa. Romanii erau deja epuizati si s-a vazut ca nu au o banca suficient de puternica pentru acest nivel. Totusi, Franta trebuie sa joace mult mai bine in urmatoarele meciuri ca sa spere la fazele finale”, noteaza si L’Express.

Ultimele stiri

  • Horoscop 30 aprilie 2024 – Stelele vor oferi șansa de a vă îmbunătăți condițiile de viață
  • Incendiu puternic în Bucureşti! Au avut loc şi 3 explozii! O hală dezafectată din Sectorul 1 a luat foc (VIDEO)
  • Un submarin sovietic s-a ciocnit de un submarin american din motive politice absconse
  • WhatsApp introduce o nouă funcţie aplicaţiei, prin care doreşte să „dribleze” sistemul Android al telefonului mobil
  • TAROM primeşte 95,3 de milioane de euro. Cum vor fi chelţuiti banii
  • Alege ce citești
  • Alea iacta est, America!
  • Gerard Depardieu a fost chemat la poliție și arestat preventiv!
  • Decizie majoră pentru românii care lucrează într-un mediu periculos pentru sănătate. Ce se întâmplă cu pensia lor
  • Secretele milenare ale longevității: beneficiile postului intermitent și exemplul preoților de pe Muntele Athos
  • Exit mobile version