AcasăSPORTPresedintele campioanei si-a paradit mana stanga la pescuit

Presedintele campioanei si-a paradit mana stanga la pescuit

Sotii Stan, alaturi de unul dintre cei mai buni jucatori ai Otelului in ultimul sezon, Marius Pena

Numarul 1 in clubul Otelul Galati se afla de cateva zile cu mana stanga imobilizata. Marius Stan sustine ca toate probleme au inceput dupa o partida de pescuit in Delta Dunarii.

Marius si Simona Stan isi fac intrarea la Ambasad'Or din Otopeni

La cei 54 de ani ai sai, galateanul Marius Stan a atins cel mai de pret obiectiv din cariera: acela de a deveni campion in prima divizie romaneasca de fotbal, fie si in calitate de presedinte. In 2011, gruparea condusa de Stan, Otelul Galati, a castigat primul titlul in Liga 1 din palmares, dand peste cap toate pronosticurile care indicau drept favorite formatii precum Steaua, Dinamo, FC Vaslui, Rapid sau Poli Timisoara. Dupa cucerirea trofeului si rezolvarea chestiunii legate de prelungirea contractului antrenorului Dorinel Munteanu, Marius Stan si-a permis o scurta vacanta, ocazie cu care presedintele Otelului a plecat cateva zile in Delta Dunarii, pentru o partida adevarata de pescuit.

A suferit o inflamatie a tendonului

Sotii Stan, alaturi de unul dintre cei mai buni jucatori ai Otelului in ultimul sezon, Marius Pena

an declarat al pescuitului, Marius Stan s-a ales cu o serie de capturi impresionate, dar si cu o mare problema la mana stanga. Prezent la un eveniment monden, organizat de colegii de la Vip si gazduit de superba locatie Ambasad’Or din Otopeni, Marius Stan a aparut cu mana stanga bandajata, dar cu cea dreapta strans legata de cea a sotiei sale, Simona. „Mi-au paradit mana doi pesti imensi. Acum, sigur, toti pescari mai baga in ele, dar chiar nu mint: am reusit niste capturi impresionante, care, dupa cum vedeti, m-au rapus! Ulterior, am fost la doctor, iar acesta mi-a spus ca am suferit o inflamatie a tendonului. Acum, trebuie sa stau timp de o saptamana cu mana imobilizata”, ne-a declarat presedintele Otelului.

Nu s-a dezlipit de sotia Simona

Arena din Cluj este gata sa-i primeasca pe moldoveni

La gala organizata de Ambasad’Or, Marius Stan a fost premiat pentru rezultatele exceptionale pe care le-a obtinut cu echipa de fotbal Otelul Galati. In ciuda problemelor cu mana stanga, intreaga seara boss-ul moldovenilor a avut grija ca partenera lui de viata sa se simta iubita si protejata. a tinut-o mereu de mana, a fost tandru cu ea.

Trei copii cu trei neveste

Simona Stan este cea de-a treia nevasta a presedintelui de la Otelul Galati, precedentele doua daruindu-i fiecare cate un copil. Cu Simona are, de asemenea, o fetita. Micuta se numeste Carla Maria, este in varsta de 4 ani, si e nelipsita de la meciurile Otelului de pe teren propriu. De altfel, si Oana Alina (28 de ani), precum si Marius Cezar (17 ani), copiii din casatoriile anterioare, i-au fost alaturi la mai toate partidele din stagiunea 2010-2011.

Otelul, invitata sa joace la Cluj in Liga Campionilor

Clujenii insista ca Otelul sa joace la ei in oras meciurile de pe teren propriu din grupele Ligii Campionilor. Presedintele Consiliului Judetean, Alin Tise, a dezvaluit ca a avut mai multe discutii cu oficialii clubului galatean, carora le-a oferit posibilitatea de inchiriere a stadionului „Cluj Arena”, preconizat a fi inaugurat pe 15 septembrie. “Dorinel Munteanu a fost incantat de aceasta idee, dar eu astept o pozitie oficiala din partea clubului. Pentru noi ar fi important sa avem Liga Campionilor la Cluj, ar insemna bani adusi judetului, spectatori cazati in hotelurile din oras etc” a declarat Alin Tise.

author avatar
Sebastian Stan
1.880 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger