AcasăSPORTPresedintele Bernhard Heusler a venit la Cluj suparat nevoie mare pe fanii...

Presedintele Bernhard Heusler a venit la Cluj suparat nevoie mare pe fanii lui FC Basel: „Nu ne apreciati, mergem in Europa League!”

Bernhard Heusler e la cutite cu fanii lui FC Basel

Desi pierde aproximativ 9 milioane de euro din start, FC Basel – adversara CFR-ului din aceasta seara, s-ar multumi si cu o participare in grupele Europa League.

Bernhard Heusler e la cutite cu fanii lui FC Basel

Dupa trei calificari consecutive in grupele UCL, presedintele Bernhard Heusler a ajuns sa fie la cutite cu fanii echipei helvete.

„Acum cativa ani, la un meci international, se anima orasul. Acum, toti se comporta ca si cum ar fi ceva normal. Prefera sa se uite la TV, din canapea. Este un comportament tipic al unui individ rasfatat, care e fericit doar cand primeste un ceas Rolex sau o geanta Gucci”, a declarat Heusler.

Supararea acestuia vine dupa ce la meciul tur cu CFR Cluj, pe „St.Jakobs Park” au fost doar 16.651de spectatori, adica mai putin de jumatate din capacitatea arenei. „Poate ca a venit momentul sa reeducam fani si sa mergem un an in Europa League, pentru ca lumea sa vada diferenta. Poate s-au plictisit de Bayern Munchen sau Manchester United”, a mai spus seful campioanei Elvetiei.

author avatar
Sebastian Stan
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger