AcasăSPORTPresa despre Messi: Arestati-l! A dat 5 goluri in meciul Barcelona-Bayer Leverkusen:...

Presa despre Messi: Arestati-l! A dat 5 goluri in meciul Barcelona-Bayer Leverkusen: 7-1 VIDEO

Presa internationala ii aduce un omagiu argentinianului Lionel Messi, considerat un „zeu al fotbalului”, un „uragan” sau „de legenda”, dupa ce atacantul FC Barcelona a marcat de cinci ori in partida cu Bayer Leverkusen, scor 7-1, din mansa secunda a optimilor Ligii Campionilor.

„Arestati-l!. Atat timp cat Lionel Messi are permisiunea de a umba liber, astfel de lucruri se vor intampla. Superstarul argentinian s-a distrat cu Bayer Leverkusen si a marcat de cinci ori. Inca o data a fost de neoprit”, au scris grecii de la SportDay.

„Mana lui Messi”, este titlul din As: „Cei 75,632 de spectatori prezenti pot spune «Am fost acolo», asa cum au spus cei care l-au vazut pe baschetbalistul Wilt Chamberlain marcand 100 de puncte intr-un meci, pe Muhammad Ali facandu-l KO pe Sonny Liston sau pe saritorul Bob Beamon in mexic. Toti au fost martori la ceva sublim. Messi a marcat cinci goluri intr-un meci de Liga Campionilor. El a mai inscris patru goluri impotriva Valenciei si doua contra echipei Arsenal. Aseara a fost iar cel mai bun”, a notat As. [youtube]_kqJf634AzY[/youtube]

„Uraganul” este titlul din El Pais, care sustine ca nimeni nu cere mai mult de la Messi decat Messi si noteaza ca argentinianul transforma fiecare meci intr-un spectacol, in timp ce Marca scrie: „Messi de Guiness”.

Pentru germanii de la Bild, Messi este „zeul fotbalului”: „Cele cinci goluri marcate au facut ca echipa Bayer Leverkusen sa para ridicola. Acest barbat de 1,69 m a fost cu cinci goluri mai mare ca Leverkusen. A fost un dezastru pentru Bayer, dar o placere pentru fanii fotbalului”.

Italienii de la Corriere dello Sport sustin ca Messi este un „extraterestru” si mai are nevoie doar de un succes cu Argentina pentru a ajunge la nivelul lui Diego Maradona.

„Messi stratosferic”, a titrat L’Équipe, care sustine ca argentinianul a fost fabulos. „Jucatorii de la Bayer, Manuel Friedrich si Michal Kadlec si-au disputat, la pauza meciului tur, tricoul lui Messi. Miercuri ar fi putut foarte bine sa faca si o fotografie cu starul in timpul meciului, avand in vedere ca argentinianul pare sa joace in alta categorie”, noteaza publicatia franceza.

The Telegraph scrie ca Messi s-a plans de o durere de cap inainte de meci, insa cu siguranta aceasta i-a trecut dupa ce a marcat de cinci ori.

Formatia FC Barcelona s-a calificat in sferturile de finala ale Ligii Campionilor, dupa ce a invins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 7-1 (2-0) echipa germana Bayer Leverkusen, meci in care argentinianul Lionel Messi a marcat de cinci ori, iar debutantul Christian Tello de doua ori. In tur, FC Barcelona s-a impus, scor 3-1, astfel ca s-a calificat in sferturi cu scorul general de 10-2. Lionel Messi, care a marcat in minutele 25, 42, 50, 58 si 85, este primul jucator din istoria Ligii Campionilor care inscrie de cinci ori intr-un meci. Tello, debutant in Liga Campionilor, a inscris in ’55 si ’62.

Pentru Bayer a marcat Bellarabi, in minutul 90+1.

author avatar
Ciprian Purice
1.468 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger