AcasăSPORTPrepelita a parasit Steaua

Prepelita a parasit Steaua

Prepelita isi continua cariera in Golf

Mijlocasul Andrei Prepelita a anuntat ca nu va mai continua la Steaua din sezonul viitor. Cel mai probabil, „inchizatorul” campioanei va ajunge in Golf.

Prepelita isi continua cariera in Golf

Pana acum, Prepelita nu a semnat cu nicio echipa, insa are de unde alege din ofertele venite pe numele sau. „In proportie de 99%, meciul cu Botosani a fost ultimul pentru mine la Steaua. A fost o perioada frumoasa, cu multe trofee castigate si sper ca Steaua sa o tina tot asa. Am mai multe oferte, dar nu m-am hotarat, urmeaza perioada de mercato, poate dupa meciul nationalei voi sti. Voi analiza ofertele si voi vedea ce e mai bine pentru mine”, a spus Prepelita.
La randul sau, fundasul Fernando Varela a afirmat ca cine este bun pleaca de la Steaua: „Sunt foarte fericit. Pentru asta muncim, sa castigam. Cred ca a fost cel mai fericit sezon pentru toti. Imi pare rau ca a plecat Galca, a fost un sezon reusit pentru el desi a fost criticat. Mi-ar fi placut sa ramana Reghecampf, mi-ar fi placut sa ramana si Galca, dar aici, la Steaua, care e bun pleaca. Acum vine Radoi si cred ca va avea si el rezultate bune”.

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
148 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger