AcasăSPORTPremierul Orban a decis! Ce se întâmplă cu spectatorii la meciurile din...

Premierul Orban a decis! Ce se întâmplă cu spectatorii la meciurile din Liga 1 (VIDEO)

Una dintre preocupările ultimelor zile, în contextul în care se așteaptă ca, după 15 iunie, să se ia și alte măsuri de relaxare a restricțiilor impuse de autorități în lupta cu noul coronavirus o reprezintă reluarea meciurilor din Liga 1.

Mulți suporteri ai „sportului rege” se întreabă când anume se vor putea să meargă din nou pe stadioane, pentru a-și susține formațiile favorite, după reluarea competițiilor. În acest sens, joi a avut loc la Palatul Victoria, o întrevedere cu șefii Federației Române de Fotbal și Ligii Profesioniste de Fotbal – Răzvan Burleanu și Gino Iorgulescu – și cu alți reprezentanți ai celor două foruri sportive. La discuțiile cu premierul au fost prezenți și ministrul Tineretului și Sportului, cel al Sănătății, dar și Gheorghe Popescu, fost internațional, actualmente consilier onorific în cadrul echipei guvernamentale.

Veștile aduse de către șeful Executivului suporterilor nu au fost cele pe care aceștia sperau să le audă. „Am vrut să avem o discuție care să marcheze debutul competiției, să vedem în ce măsură putem să avem o colaborare și să asigurăm condiții, totuși, de desfășurare a meciurilor care să reducă la maximum riscurile de infectare. (…) Ca și reluare a campionatului, am fost un pic mai rapizi ca alții. V-o spun din capul locului că, deocamdată, nu poate fi vorba de spectatori după 15 iunie. E foarte greu de controlat că, dacă dai drumul la spectacol, în primul rând, îţi vin galeriile și e super complicat de asigurat respectarea unor reguli de distanțare sau alte lucruri. Vom vedea. Dacă lucrurile evoluează bine, într-o perspectivă rezonabilă, se poate vorbi și de lucrul acesta”, a anunțat Ludovic Orban.

Totodată, premierul nu a ratat ocazia să se declare un fan al „sportului rege”. „Aștept cu mare interes reluarea campionatului, ca microbist, fără să vă spun cu ce echipă țin”, a susținut Orban, la întrevederea de joi.

sursa foto: gov.ro

176 afisari

11 COMENTARII

    • Consider ca un campion european trebuie sa conduca fotbalul romanesc si nu sa consilieze guverne pe probleme de fotbal sunt destui amatori pe net ce bat apa in piua unul din ei Burleanu.

  1. Nea Sica nu esti decat o facatura in viata, se psha johannis pe tine ls orice ora, estibo rusine a acedtui neam, slccolistule ce esti tu

  2. Remarcați și că Gheorghe Popescu a fost și căpitan și ar putea fi și președinte și fost jucător , la arbitri, cam la fel ca Băsescu că și Băsescu zicea de copy-paste, ?

  3. Fiind discuția și despre „relansarea fotbalului” și „Biruința” despre care mai zicea și Gheorghe Popescu , ?

  4. @ Deci, Hagi ar fi „Rejele”, iar „Baciul” Gică Popescu un fel de „Băsescu” președintele arbitrilor , căpitan și fost jucător , ?

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger