AcasăSPORTPremierul Canadei si Darren Cahill au felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa succesul...

Premierul Canadei si Darren Cahill au felicitat-o pe Bianca Andreescu dupa succesul de la Indian Wells

Reusita fantastica – de care Bianca s-a bucurat cu o naturalete care nu a trecut neobservata – i-a adus sportivei canadience de origie romana felicitari din mai toate partile lumii.

Dupa ce a castigat trofeul la Indian Wells, devenind prima jucatoare care, din postura de beneficiara de wild card, a si obtinut trofeul, Andreescu a trecut prin toate starile si emotiile posibile, inca de pe teren, dupa ce a invins-o in finala pe Angelique Kerber. A impartasit toata aceasta avalansa de stari cu spectatorii, dar mai ales cu antrenorul sau.

Apoi au venit felicitarile pe Twitter, carora Bianca le-a raspuns cu la fel de multa naturalete. I-au scris, intre altii, premierul Canadei, campioana Romaniei la gimnastica, Nadia Comanesci, dar si australianul Darren Cahill, antrenorul alaturi de care Simona Halep – sportivape care Bianca o admira declarat -a obtinut cele mai frumoase realizari din cariera, inclusiv primul loc in topul celor mai bune jucatoare de tenis din lume.

„De la (beneficiara unui-n.n) wild card la campioana de la Indian Wells – Bianca Andreescu tocmai a facut istorie. Felicitari, @bandreescu_” – suna mesajul postat pe pagina de Twitter a premierului Justin Trudeau. Raspunzandu-i sefului guvernului statului in care s-a stabilit alaturi de parintii sai inca de cand era un copil, Bianca i-a multumit, in primul rand, pentru mesaj. „E o onoare sa joc pentru aceasta tara minunata”, a adaugat Andreescu.

Din Statele Unite, Nadia Comaneci a ales sa-i transmita la randul sau Biancai felicitari dupa cel mai important succes al carierei sportivei in varsta de 18 ani. „Minunat”, i-a scris legenda de la Montreal, pe aceeasi retea de socializare.

Finala de la Indian Wells a fost urmarira si de catre Darren Cahill, care s-a aratat incantat de ce a vazut pe teren. „Felicitari Bianca, primul (trofeu-n.n) din multe cu siguranta”, suna o parte din mesajul antrenorului australian, adresat castigatoarei marelui trofeu.

Andreescu a incheiat victorioasa infruntarea disputata duminica seara tarziu, ora Romaniei, invingandu-o pe Kerber dupa mai bine de doua ore de joc, scor: 6-4, 3-6, 6-4. Gratie reusitei de la Indian Wells, Bianca a urcat pe locul 24 WTA.

sursa foto: facebook.com/BNPPARIBASOPEN

author avatar
Cristina Stefan
218 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger