AcasăSPORTPremierul Boc stia ca Nasu’ Sandu va fi chemat la DNA

Premierul Boc stia ca Nasu’ Sandu va fi chemat la DNA

Emil Boc a ratat primul penalty din istoria "Cluj Arena"

Presedintele FRF trebuia sa participe, in weekend-ul trecut, la inaugurarea „Cluj Arena”, insa consilierii primului ministru i-au transmis ca prezenta sa la stadion nu este oportuna.

Emil Boc a ratat primul penalty din istoria "Cluj Arena"

Pe fondul retinerilor din dosarul „Avram”, Mircea Sandu spera sa gaseasca raspunsurile potrivite chiar la Emil Boc, premierul Romaniei. „Nasul” avea in plan, saptamana trecuta, sa participe la inaugurarea „Cluj Arena”, cel mai tare stadion din Ardeal. Problema a aparut in momentul in care consilierii primului ministru Emil Boc i-au transmis sefului Federatiei ca nu este indicata prezenta sa la acest eveniment, asta intr-un moment in care procurorii DNA ancheteaza coruptia din fotbal. Ieri, insotit de avocat, Mircea Sandu a venit la sediul DNA, fiind citat in calitate de martor.

Mircea Sandu a mers la DNA insotit de avocat

„Le-am explicat procurorilor cum sta treaba cu delegarile din fotbal, explicandu-le ca eu nu am nicio legatura cu asta. Parerea mea este ca Vasile Avram a gresit afirmand ca se consulta cu mine la delegari, dar mai cred si ca este un incoruptibil”, a declarat „Nasu'” la iesire.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
483 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger