AcasăSPORTPremiera romaneasca inedita in ciclism: eveniment aero - ciclistic

Premiera romaneasca inedita in ciclism: eveniment aero – ciclistic

Dopaj: lista secreta a ciclistilor

Pe 1 septembrie va avea loc primul eveniment aero – ciclistic din Romania, dupa o cursa de 40 de kilometri pasionatii de ciclism urmand sa zboare gratuit cu avionul.

Dopaj: lista secreta a ciclistilorSambata, 1 septembrie, la Bucuresti, va debuta primul eveniment aero – ciclistic din Romania, pasionatii de ciclism urmand sa beneficieze de plimbari gratuite cu avionul, zborul fiind programata a avea loc la Aerodromul Sima.

Mai exact, bucurestenii dornici de ciclism, se vor intalni la ora 8.00 in zona Pietei Presei Libere, de unde vor strabate aproximativ 40 de kilometri pentru a ajunge la Aeroportul Sima. Acolo, in urma unei trageri la sorti, 10 participanti vor beneficia de zboruri gratuite cu avionul.

„Impreuna cu partenerii nostrii de la Aerodromul Sirna, va invitam sambata 1 septembrie la primul eveniment aero-ciclistic din Romania. La aerodrom, 10 dintre participanti (prin tragere la sorti), vor zbura gratuit cu avionul aerodromului, unul cate unul, acestia vor trai la maxim 15 – 20 min in aer, condusi de pilotii experimentati de la Sirna”, au precizat organizatorii cursei de ciclism prin intermediul paginii oficiale de Facebook.

Ajunsi la Sima ciclistii vor avea parte de surprize din partea organizatorilor, acestia pregatindu-le pasionatilor de ciclism gulas preparat chiar pe aeroport, precum si diferite joculete. Distractia va lua sfarsit la ora 17.30, cand este programata intoarcerea la Bucuresti. Ruta aleasa pentru revenirea in Capitala va fi aleasa la momentul respectiv, organizatorii avand trei rute pregatite pentru ciclisti.

„Este recomandat biciclistilor sa aiba la ei o bidon cu apa, casca si bicicletele in stare buna de functionare. Se va merge in regim de plimbare, cu o medie de sub 20km/h, iar din momentul in care se paraseste DN1 (stanga in comuna Tancabesti, spre Peris), biciclistii vor fi insostiti pe drum de o masina pentru suport. In functie de numarul biciclistilor se va pleca in mai multe grupuri, existand sansa ca unele grupuri sa mearga mai incet fata de altele”, au anuntat organizatorii intrecerii de ciclism.

Pentru a participa la proba de ciclism dornicii vor trebui sa achite o taxa de 20 de lei, aceasta fiind folosita pentru a acoperi din cheltuielile cu mancare, sucuri la aerodrom, apa si masina de suport pe drum.

author avatar
Ionut Zgimbau
238 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger