AcasăSPORTPremiera pentru tricolori: Antrenor strain in fruntea Nationalei de fotbal

Premiera pentru tricolori: Antrenor strain in fruntea Nationalei de fotbal

Desi s-au vehiculat tot soiul de variante si de posibilitati, odata ce s-a aflat ca Iordanescu nu mai continua in fruntea Nationalei dupa esecul de la EURO 2016, respectiv dupa eliminarea tricororilor din competitie inca din faza grupelor, misterul pare sa se mai risipeasca in privinta noului selectioner.

Desi inca nu a confirmat un nume sau vreo tara din care va veni sa antreneze echipa Romaniei, seful FRF a anuntat, duminica, la Digi24, faptul ca va fi vorba despre un selectioner strain.  Ceea ce va insemna o premiera la acest nivel. „Vom avea un antrenor strain de grupurile de interese. Un antrenor strain de tot ce inseamna si a insemnat tinerea fotbalului romanesc in aceasta mlastina (…) Va fi strain, nu va fi de nationalitate romana”, a lamurit Burleanu.

Sanse mari par sa fie ca antrenorul sa vina din directia Germaniei, de vreme ce seful Federatiei nu a negat o astfel de posibilitate. Chiar si asa, numele succesorului lui Anghel Iordanescu pe banca tehnica a echipai nationale va fi aflat pana la finele turneului final din Franta, adica pana duminica viitoare, pe 10 iulie, aspect pe care acelasi Burleanu l-a anuntat deja de ceva vreme.

sursa foto: Facebook/Burleanu

author avatar
Cristina Stefan
114 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger