AcasăSPORTPremiera in Liga I! FC Vaslui boicoteaza meciul cu Steaua

Premiera in Liga I! FC Vaslui boicoteaza meciul cu Steaua

Fundasul vasluian Celeban se vaita ca n-a mai primit salariul de sase luni

Etapa a 27-a a Ligii I la fotbal ar fi trebuit sa inceapa, vineri seara, cu un meci extrem de spectaculos intre Steaua si FC Vaslui.

Fundasul vasluian Celeban se vaita ca n-a mai primit salariul de sase luni

Totusi, moldovenii trec prin momente extrem de dificile, din cauza restantelor financiare pe care le au de incasat, astfel ca partida este pusa sub semnul intrebarii.

Desi anuntau ca nu se prezinta la meci, fotbalistii de la Vaslui au luat, joi, o decizie uriasa. Celeban si compania au anuntat ca vor face deplasarea in ziua meciului, cu autocarul, si vor boicota partida cu Steaua dupa modelul brevetat de Santander in Cupa Spaniei, impotriva lui Real Sociedad.

Spaniolii au intrat pe teren, dar jucatorii au ramas inlantuiti la centrul partidei. Centralul a oprit meciul dupa 50 de secunde, iar Santander a pierdut meciul la masa verde, 0-3.

Constienti ca o asemenea actiune ar afecta enorm clubul, la nivel financiar si ca imagine, oficialii lui FC Vaslui iau in calcul posibilitatea de a trimite, pe teren, echipa de juniori.

Catalin Popa, directorul sportiv al lui FC Vaslui, a anuntat, la sport.ro, ca „juniorii vor fi onorati sa joace in templul fotbalului romanesc”.

author avatar
Cristi Ionita
162 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger