AcasăSPORTPremier League, pana in 2019 la Eurosport

Premier League, pana in 2019 la Eurosport

Cel mai spectaculos fotbal din lume se joaca in Anglia

Grupul Eurosport a semnat un contract cu Premier League privind drepturile de transmisie in Romania, in exclusivitate, a primei ligi din campionatul englez de fotbal pana in anul 2019.

Cel mai spectaculos fotbal din lume se joaca in Anglia

Peter Hutton, chief executive officer (CEO) al Eurosport, a spus ca Eurosport a dorit ca publicul din Romania sa poata vedea cele mai importante competitii de fotbal din lume: „Suntem foarte mandri sa anuntam ca avem drepturile exclusive pentru Romania pentru urmatorii trei ani ale Premier League. Este o intelegere pe care am facut-o in mod specific pentru Romania (…) Stim cat de mult este interesat publicul din Romania de acest campionat (…) Vrem ca romanii sa poata sa vada cele mai importante competitii de fotbal”. Hutton nu a dezvaluit valoarea financiara implicata de aceasta achizitie, insa a spus ca „a fost foarte costisitoare; drepturile sportive sunt foarte scumpe. 2015 a fost un an grozav, dar este doar inceputul pentru Eurosport”.
Cu acest prilej, Peter Hutton este prezent pentru prima data in Romania dupa ce compania Discovery Communications a preluat grupul Eurosport. „Vom aduce cele mai bune competitii sportive in Romania”, a spus, la randul sau, Victoria Davies, Vice President, Country Manager pentru Discovery, Europa Centrala si de Est, prezenta la conferinta de presa.
Discovery Communications este lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plata, care ajunge la aproape 3 miliarde de abonati, in peste 220 de tari si teritorii. Compania americana controleaza Eurosport, liderul pan-regional in continut sportiv din Europa, Asia Pacific, Orientul Mijlociu si Africa.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
84 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger