AcasăSPORTPRELIMINARII EURO 2016: "Tricolorii", la un pas de turneul final!

PRELIMINARII EURO 2016: „Tricolorii”, la un pas de turneul final!

Nationala de fotbal a Romaniei este foarte aproape de a reveni la masa bogatilor, fiind la un pas de a ajunge la turneul final al Campionatului European de anul viitor.

Desi nu au pus in scena cea mai buna reprezentatie posibila, „tricolorii” au scapat neinvinsi din deplasarea din Irlanda de Nord, cele doua echipe incheind la egalitate, 0-0, confruntarea de sambata seara.

In conditiile in care se intalneau primele doua echipe din grupa, partida de la Belfast a fost un adevarat derby in care gazdele si-au asumat rolul de vioara intai.

Trupa lui Michael O’Neill a fost echipa mai prezenta in fata portii adverse, in special pe final, cand „tricolorii” au facut un pas in spate. Totusi, Tatarusanu a avut cateva interventii magnifice si a pastrat tabela imaculata.

S-a incheiat Irlanda de Nord – Romania 0-0, iar „tricolorii” continua sa fie lideri intr-o grupa in care Romania, Irlanda de Nord si Ungaria s-au distantat in lupta pentru primele trei locuri, pozitii care asigura cel putin prezenta la barajul pentru Euro 2016.

Mai mult, echipa Insulelor Feroe a devenit revelatia grupei in conditiile in care nordicii s-au impus din nou in fata Greciei, 2-1, si, cu sase puncte acumulate pana acum, au urcat pe locul al patrulea, reusind sa depaseasca inclusiv echipa Finlandei.

author avatar
Cristi Ionita
207 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger