AcasăSPORT"Preiau Rapidul de la Copos!"

„Preiau Rapidul de la Copos!”

Nicolae Cristescu, unul dintre cei mai importanti sustinatori ai clubului Rapid, a anuntat ca este foarte posibil ca saptamana viitoare sa preia gruparea din Giulesti.

Vechi sustinator al giulestenilor, Nicolae Cristescu este cunoscut drept Maestru in Marea Loja Nationala din Romania a masonilor, dar si un prosper om de afaceri.

Numele sau a fost vehiculat in ultimele zile in legatura cu preluarea Rapidului, iar afaceristul a confirmat duminica, pentru digisport.ro, ca „sunt 100% hotarat sa o preiau pe Rapid, am banii deja pregatiti pentru salariile jucatorilor, asta mi se pare cea mai urgenta problema de rezolvat la acest club. Contractul s-a intocmit inca de vineri, insa cum am mai spus, este doar un credit pe care ar trebui sa il preia George Copos. Este datoria lui pana la urma si cred ca-l va prelua, asa cum a renuntat si la alte pretentii mai mari”.

Nicolae Cristescu este increzator ca luni sau marti va semna contractul cu George Copos pentru preluarea clubului Rapid. Afaceristul sustine ca trebuie sa scoata din cont 6 milioane de euro pentru a achita datoriile catre stat si catre jucatori sau angajatii clubului.

author avatar
Cristi Ionita
138 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger