AcasăSPORTPregatiti-va de invazia rugbistilor-politisti

Pregatiti-va de invazia rugbistilor-politisti

"Verzii" sunt cunoscuti pentru atmosfera entuziasmanta pe care o creeaza la meciurile de rugby

Echipa de rugby a Garzii Irlandeze a sosit inca de marti la Bucuresti si va sustine trei meciuri de verificare impotriva unor echipe cu traditie din Romania.

"Verzii" sunt cunoscuti pentru atmosfera entuziasmanta pe care o creeaza la meciurile de rugby

In ciuda faptului ca echipa de rugby a politiei din Irlanda este o formatie cel mult semi-profesionista, intarita cu cativa jucatori de la clubul Nottingham Rugby (Liga a doua engleza), in Romania sunt asteptati aproximativ 2.000 de fani, veniti in majoritate de la Dublin.

Turneul, organizat cu ajutorul unor membrii importanti ai Ministerelor de Interne din cele doua tari, va cuprinde trei meciuri. Garda Irlandeza va da piept astazi cu Dinamo Bucuresti (Stadionul „Dinamo 2”, ora 18.00), sambata cu Rugby Club Grivita (Stadionul „Parcul Copilului”, ora 11.00) si saptamana viitoare, la o data ce urmeaza a fi stabilit intre timp, cu Farul (Stadionul „Mihai Naca” din Constanta). Jucatorii irlandezi si sustinatorii acestora sunt incantati de posibilitatea de a efectua un turneu in Romania, acestia afland deja de ospitalitea romanilor si de frumusetea femeilor din tara noastra. De asemenea, oaspetii sunt fericiti ca aventura lor se va incheia cu o escala pe malul Marii Negre.

author avatar
Cristi Ionita
92 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger