AcasăSPORTPreferatul lui Piti dorit de „Il Toro”!

Preferatul lui Piti dorit de „Il Toro”!

Lobont a jucat doar 12 meciuri in 3 ani de contract cu AS Roma

Ocupanta locul secund din Serie B, FC Torino, s-a interesat de goalkeeperul roman Bogdan Lobont, care se afla sub contract cu AS Roma, dar nu este folosit de antrenorul Luis Enrique.

Lobont a jucat doar 12 meciuri in 3 ani de contract cu AS Roma

Sefii gruparii FC Torino sunt in pragul disperarii dupa ce titularul din poarta “taurilor”, Ferdinando Coppola, s-a accidentat si va fi indisponibil pana la finalul stagiunii 2011-2012. Presedintele Urbano Cairo s-a interesat de Bogdan Lobont (34 de ani), care in acest moment este al treilea portar de la AS Roma, dupa Marteen Stekelenburg si Gianluca Curci. FC Torino lupta pentru promovare in Serie A si doreste sa-si ia repede un portar, in conditiile in care antrenorul Giampiero Ventura nu prea mai are incredere in Davide Morello (33 de ani) si Lys Gomis (22 de ani). Pe lista torinezilor, alaturi de Lobont, mai sunt Francesco Benussi (Palermo) si Flavio Roma (AC Milan).

Daca ar reusi acest transfer, Lobont ar reintra in cartile pentru echipa nationala, el fiind unul dintre preferatii lui Victor Piturca. In acest sezon, „Lobby” a prins „11” la AS Roma  in doar patru meciuri din campionat, el primind doua goluri.

author avatar
Sebastian Stan
93 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger