AcasăSPORTPozitia lui Tamas fata de Radoi: Joc titular sau plec!

Pozitia lui Tamas fata de Radoi: Joc titular sau plec!

Tamas nu accepta sa fie rezerva la Steaua

Nebagat in seama de Costel Galca in sezonul trecut, Gabi Tamas ameninta ca nu mai accepta sa lustruiasca banca de rezerve la Steaua pentru inca un an.

Tamas nu accepta sa fie rezerva la Steaua

Cu Mirel Radoi sef in Ghencea, Tamas spera sa joace meci de meci, in caz contrar internationalul roman fiind decis sa plece de la echipa. Pozitia fundasului central, una de forta, a fost facuta publica chiar de agentul sau, Florin Manea: „E normal sa-i gasesc alta echipa daca nu joaca titular. Eu am vorbit cu Gabi si imi spunea ca se intelege foarte bine cu Mirel Radoi. Tamas nu e jucator sa stea rezerva, a plecat de la West Bromwich Albion, unde lua bani multi”. Cel mai probabil, Gabi Tamas se va intoarce in Anglia, acolo unde Manea incearca sa-i gaseasca un contract: „Nu ii caut echipa, dar luni am intalnire la Londra cu mai multe echipe si unele au nevoie de un fundas central. Normal ca o sa-l prezint si pe Gabi, poate ii gasesc un contract mai bun. Dar, repet, nu m-a sunat Gabi sa-mi spuna ca vrea sa ii caut echipa. Daca el ar fi fost a patra optiune la Steaua pentru postul de fundas central, am fi fost anuntati, fiindca el nu se multumeste sa fie a cincea spita la roat”.
Chiar daca la Steaua nu a fost titular, Tamas a jucat in ultimul meci oficial al nationalei Romaniei, la Belfast, cu Irlanda de Nord (scor 0-0), in preliminariile pentru Euro 2016.

Si Luchin isi cauta echipa

Defensiva ar putea fi o problema pentru Steaua, in conditiile in care si Srdjan Luchin vrea sa paraseasca echipa. Nemultumit ca este rezerva, Luchin negociaza cu Beitar Ierusalim, locul 4 in ultima editie de campionat din Israel.
Pentru noul sezon, Mirel Radoi se va baza in aparare pe Alcenat, Papp, Varela si Guilherme, in timp ce Tamas si Luchin par a fi variante de rezerva.

 

 

author avatar
Laurentiu Teodorescu
203 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger