AcasăSPORTPovestea lui Tucudean, eroul dinamovistilor: frumos, bogat si talentat

Povestea lui Tucudean, eroul dinamovistilor: frumos, bogat si talentat

A marcat golurile bucurestenilor in Supercupa cu CFR, iar la final le-a multumit fanilor care l-au desemnat „erou”: „Da, asa este, sunt eroul lor. Ma bucur! Inainte imi placea de Ibrahimovici, dar de acum pot spune ca idolul meu este … Tucudean”.

George Tucudean a marcat doua goluri in Supercupa

Atacantul in varsta de 21 de ani este marea speranta a fotbalului dinamovist, tupeul aratat in joc le reaminteste fanilor de Adrian Mutu, iar forta sutului de „bombele” din tinerete ale colegului Marius Niculae. In Supercupa, Tucudean a intrat pe teren in repriza secunda si a reusit sa schimbe complet fata echipei sale: gol de 1-1, pressing pe fundasii clujeni si combinatii scurte cu Alexe sau Matei, acestea au fost armele cu care s-a remarcat aradeanul sambata seara, pe „National Arena”. In afara gazonului, Tucudean impresioneaza prin opulenta: are bani si masini de lux cat, poate, nu vor strange coechipierii in toata cariera lor. Unchiul sau – totodata, si sponsorul principal! – este Gheorghe Cosma, patronul firmei „Cotta”, cel mai mare jucator de pe piata de mobila din vestul tarii, cu peste 750 de angajati si mare parte din produse trimise la export. Cifra de afaceri se ridica la 40 de milioane de euro anual, iar printre business-urile derulate de familia lui George Tucudean se numara un centru SPA si un complex comercial. Fotbalistul adora masinile sport, pana acum trecandu-i prin mana un Porsche Panamera, un Audi R8 si un Ferrari 458.

Dupa victoria din Supercupa, noul idol al galeriei „cainilor” a declarat: „Asa este, sunt eroul dinamovistilor, ma bucur foarte mult ca am reusit sa marchez doua goluri. Acum, sunt propriul meu model! Cand eram mai mic, imi placea de Zlatan Ibrahimovici, dar cred ca, in momentul de fata, sunt indreptatit sa ma am pe mine ca model”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
1.241 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger