AcasăSPORTPovestea iubitei Ronaldo: De la tocilara frustrata la femeia fatala

Povestea iubitei Ronaldo: De la tocilara frustrata la femeia fatala

Modelul rus Irina Shayk, iubita superstarului portughez Cristiano Ronaldo, era considerata in adolescenta o tocilara si o frustrata.

Irina e insotita de mama ei peste tot

Nascuta in ianuarie 1986, in Yemanjelinsk, un orasel de 30.000 de locuitori din sud-vestul Rusiei, modelul rus Irina Shayk, iubita fotbalistului portughez Cristiano Ronaldo, a fost influentata in permanenta de mama sa, Olga, profesoara de muzica. Aceasta o obliga pe Irina sa fie premianta an de an si a indreptat-o pe superba rusoaica catre lectii de pian si cantatul in corul scolii. Astfel, Irina a ajuns sa fie considerata una dintre tocilarele clasei.

Irina (in verde) se simtea bine doar alaturi de premiantele clasei

Mai mult, rusoaica era una dintre principalele tinte ale celorlalti elevi din pricina inaltimii sale. “Eram cea mai inalta fata din scoala si toti radeau de mine. Nu credeam ca sunt frumoasa. Eram tunsa scurt, baieteste, pentru ca mama voia sa fiu disciplinata. Aveam putine prietene si de multe ori plangeam cand ajungeam acasa”, isi aminteste Irina in legatura cu acea perioada.

Viata dupa moartea tatalui

Situatia Irinei Shaykhlislamova s-a complicat dramatic dupa moartea tatalui ei. Considerat “principalul vinovat” pentru frumusetea ei rara, tatal Irinei s-a stins din viata in 2000, din cauza unei pneumonii. Tatar de origine, Valeri Shaykhlislamov a fost cel de la care Irina a preluat tenul masliniu, cel care o face sa semene cu o sud-americanca. “Multa lume se uita la mine si zice ca sunt brazilianca. Tatal meu, care era tatar, avea tenul mai inchis la culoare si de la el am preluat aceasta caracteristica” a afirmat superba Irina. Moartea lui Valeri a fost momentul in care fata si-a dat seama ca trebuie sa se maturizeze rapid pentru a-si sustine familia. Au urmat patru ani in care viata Irinei s-a desfasurat intre orele de liceu si cele doua joburi cu jumatate de norma pe care si le-a luat pentru a-si aduce aportul la imbunatatirea situatiei financiare dificile a familiei. Printre altele, Irina a fost ingrijitoare la o maternitate din oras.

Drumul spre celebritate a inceput accidental

Drumul spre succes a inceput de la Miss Celiabinsk

Dupa liceu, Irina s-a apucat de cursuri de marketing, dar s-a plictisit rapid si a vrut sa se faca hair-stylist, astfel ca s-a inscris la Academie, alaturi de sora sa mai mare, Tatiana. Remarcata intamplator de unul dintre invitati, Irina a primit recomandarea de a urma cursurile unei agentii de manechine din zona si asa a ajuns sa participe la primul concurs de miss din viata ei, Miss Celiabinsk 2004, pe care l-a si castigat. De aici si pana la succesul de astazi nu a mai fost decat un pas.

L-a cucerit pe cel mai ravnit burlac

Rusoaica s-a specializat in prezentarea de lenjerie

Din 2005, Irina a inceput sa prezinte moda la Paris si in alte orase importante din lume. Rusoaica a aparut pe copertile celor mai importante reviste de specialitate, totul culminand in 2011, cand a devenit primul model din Rusia care a aparut pe coperta “Sports Illustrated” (editia costumelor de baie). De asemenea, Irina a semnat cu cei mai cunoscuti creatori de moda, astfel ajungand sa-l cunoasca si pe Cristiano Ronaldo.

Irina Shayk & Cristiano Ronaldo

In primavara lui 2010, ambii aveau contracte de publicitate cu Armani, imprietenindu-se la campania “Armani Exchange”. Rusoaica l-a cucerit pe portughez gratie modestiei, dar si datorita faptului ca Irina nu a uitat de unde a plecat. Cristiano, considerat cel mai ravnit burlac din lume, a ramas impresionat de operele de caritate in care rusoaica este implicata.

 

 

author avatar
Cristi Ionita
3.027 afisari
Zenville

Ultimele știri

Campania electorală pentru Primăria Capitalei, „aruncată în aer”! Cătălin Cîrstoiu, vestea momentului. Ce se întâmplă luni

Cătălin Cîrstoiu ar putea ieşi din cursa pentru Primăria Capitalei. Coaliţia PSD-PNL trebuie să ia urgent o decizie în privinţa candidatului comun.Acuzaţiile de incompatibilitate...

Irakul, atacat la o bază militară unde s-ar afla paramilitari pro-Iran. Ce spun Israel și SUA despre bombardamente (VIDEO)

Au fost explozii în Irak, azi-noapte, în apropiere de Bagdad, la o bază militară. Acolo s-ar fi aflat trupe ale armatei și foști paramilitari...
proger