AcasăSPORTPoveste incredibilă: cum a pierdut De Gea un salariu de 500.000 de...

Poveste incredibilă: cum a pierdut De Gea un salariu de 500.000 de euro pe săptămână din cauza soției!

În ciuda multor speculații care îl dădeau ca și transferat pe David De Gea la echipe din toate colțurile lumii, încă deținătorul trofeului „Mănușa de aur” din Premier League a rămas fără echipă după plecarea de la Manchester United, care a avut loc în vară.

Celebrul goalkeeper a acceptat, de curând, oferta venită din partea șeicilor de la Al Nassr, dar, potrivit Daily Mail, spaniolul nu poate semna cu formația unde joacă portughezul Cristiano Ronaldo, fostul său coechipier de la United, dintr-un motiv absolut uluitor. Oferta făcută de arabi este cu mult mai mare chiar și decât fosta înțelegere a sa cu Manchester United.

Însă, din păcate, mai bine de 500.000 de euro pe săptămână zboară din contul lui David De Gea din cauza soției, care nu dorește sub nicio formă să se „transfere” în Arabia Saudită.

De Gea (32 de ani) și actuala sa soție, frumoasa cantareață Edurne (mai în vârstă cu 5 ani decât el) și-au unit destinele în vara acestui an. Pare-se, iată, că flacăra iubirii începe, deja, să-i „ardă” buzunarele portarului iberic și asta la nici jumătate de an după nunta din luna iulie.

Întrebarea este dacă nu cumva începutul căsniciei reprezintă și finalul carierei glorioase de fotbalist, având în vedere că De Gea continuă să rămână un „șomer de lux”.

author avatar
Mihail Ioan
461 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger