AcasăSPORTPostecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?Postecoglou obligat să-l titularizeze pe Drăgușin?

Ben Davies, fundașul stânga al lui Tottenham, s-a accidentat și va rata restul acestui sezon. Destiny Udogie, titularul postului, ratează și el finalul acestei stagiuni.

O soluție pentru managerul lui Tottenham ar fi să-l mute fundaș stânga pe Mickey Van de Ven, iar astfel s-ar eliberea un post de fundaș central, la care aspiră Radu Drăgușin.

Post belstemat

După accidentarea titularului Destiny Udogie, acum s-a rupt și înlocuitorul său, Ben Davies. Anunțul a fost făcut chiar de Ange Postecoglou, înainte de meciul cu Chelsea de joi, 2 mai.

Timo Werner are o accidentare la bicepsul femural și nu va mai juca pentru restul sezonului. Ben Davies are o problemă la gambă, și el va rata finalul de sezon”, a declarat tehnicianul lui Spurs.

Tottenham mai are 5 meciuri în acest sezon și niciun fundaș stânga apt în lot, astfel că Postecoglou are două variante.

Prima ar fi să îl treacă pe Emerson Royal, din fundaș dreapta pe postul de fundaș stânga, ori să îl mute pe Van de Ven în flancul stâng al apărării.

În cea de-a doua variantă, Drăgușin ar fi titular în centru alături de Cristian Romero, unul dintre căpitanii lui Tottenham. Ar fi o veste excelentă pentru Edi Iordănescu, pentru că Radu ar avea meciuri în picioare înainte de EURO 2024.

Tricolorul nu a mai jucat de pe 30 martie, de la victoria lui Spurs cu Luton, scor 2-1. Are 4 partide la rând fără niciun minut bifat, aceasta fiind cea mai lungă serie de meciuri la rând fără să joace de când a ajuns în Premier League. El ar putea reveni pe teren într-un derby londonez, cu Chelsea, pe Stamford Bridge.

author avatar
Mihail Ioan