AcasăSPORTPorumboiu: Vasluiul, privat de un titlu din cauza blaturilor

Porumboiu: Vasluiul, privat de un titlu din cauza blaturilor

(foto: sptfm.ro)

Adrian Porumboiu, patronul echipei FC Vaslui, a dezvaluit ca echipa sa ar fi putut castiga campionatul in 2011 in urma unei „combinatii” cu Urziceniul.

(foto: sptfm.ro)

Patronul clubului de fotbal Vaslui, Adrian Porumboiu, a comentat declaratia lui Gigi Becali, seful Stelei, conform careia in sezonul 2010 – 2011 echipa vasluiana ar fi putut iesi campioana a Romaniei insa nu a acceptat sa „se bage intr-o combinatie”.

Mai exact, contra sumei de 500.000 de euro Dumitru Bucsaru ar fi acceptat ca Unirea Urziceni sa se retraga din campionat inainte de finalul turului. In acest mod ar fi fost avantajat Vasluiul, care ar fi castigat titlul in detrimentul Otelului.

„Da, asa este, fix cum povesteste patronul Stelei s-a intimplat. De ce nu m-am bagat? Pentru ca doar prostul de Porumboiu mai credea ca un titlu trebuie si se poate lua exclusiv pe teren. Eu n-am vrut sa ma bag in asa ceva, iar returul acelui sezon a inceput cu un blat ordinar, Pandurii – Otelul, cand nu s-a jucat meciul si punctele au plecat la Galati, iar in campionatul imediat urmator, am asistat la un alt blat peste care s-a trecut cu vederea, un blat care a acoperit alte nenorociri facute in acel sezon in care Otelul a castigat”, a declarat Adrian Porumboiu conform gsp.ro.

Conform patronului Vasluiului, daca o astfel de situatie s-ar repeta el ar lua aceeasi decizie motivand ca ar refuza „o mizerie”. Totodata, Adrian Porumboiu a comentat si declaratia lui Marian Iancu, potrivit careia pentru castigarea unui titlu trebuie sa data „spaga” doua milioane de euro.

„Il contrazic pe Iancu, dar il contrazic in privinta sumei, e vorba despre alte sume”, a replicat Adrian Porumboiu.

author avatar
Ionut Zgimbau
139 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger