AcasăSPORTPorumboiu umbla la salarii: 5.000 de euro pe luna!

Porumboiu umbla la salarii: 5.000 de euro pe luna!

Porumboiu priveste cum scad sansele vasluienilor la titlu

Remiza cu Viitorul Constanta l-a scos din sarite pe finantatorul vicecampioanei. Adrian Porumboiu i-a amenintat pe jucatori cu micsorarea contractelor: „Atentie, vor fi de 4.000-5.000 de euro pe luna!”.

Porumboiu priveste cum scad sansele vasluienilor la titlu

FC Vaslui a terminat la egalitate si meciul cu Viitorul, scor 2-2, acelasi cu care s-a incheiat si partida cu Inter, de la Milano, din returul play-off-ului Europa League.

Adrian Porumboiu n-a tinut cont ca echipa lui Marius Sumudica doar ce disputase un joc important in cupele europene si i-a desfiintat pe fotbalisti pentru prestatia de la Constanta. „Gata, nu se mai poate asa, micsoram salariile la 4.000 – 5.000 de euro pe luna! Cine vrea sa plece, poate sa plece! Cum adica daca Sumudica este in pericol? Trebuie sa-i dau afara pe toti! In afara lui Celeban si Coman, jucatorilor ar trebui sa le fie rusine! Pai, lui Sanmartean i-a fost lene sa mai alerge si in repriza a doua, nici nu l-am vazut pe teren dupa pauza! Toata ziua stau si vorbesc la telefoanele mobile, dar fotbal uita sa mai joace!”.

Eliminati din Europa League, vasluienii au ramas doar cu obiective interne in acest sezon: titlul si/ sau Cupa Romaniei.  Dupa 7 etape disputate in campionat, „galben-verzii” ocupa locul 4 in clasament, cu 12 puncte, la sapte in spatele celor de la Pandurii.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
104 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger