AcasăSPORTPorumboiu se retrage din fotbal. Afla in ce conditii!

Porumboiu se retrage din fotbal. Afla in ce conditii!

Adrian Porumboiu, patronul lui FC Vaslui, a anuntat la finalul meciului pierdut din Cupa in fata divizionarei B FC Botosani ca se va retrage din fotbal.

(foto: bzi.ro)

Suparat ca echipa sa, FC Vaslui, a fost eliminata din Cupa Romaniei in urma infrangerii in fata echipei FC Botosani, care evolueaza in Liga a II-a, Adrian Porumboiu a anuntat ca se va retrage din fotbal insa a impus o conditie pentru realizarea acestui gest.

„Daca Bordeanu spune ca l-am lovit, sunati-l sa il confrunt. Sa vedem daca a vazut cineva ca l-am lovit eu pe Sburlea; sa spuna un singur om ca l-am atins pe jucator si eu ma retrag din fotbal. S-a iscat acest scandal, pentru a se uita de un altul. Ma refer la Balaj, evident. Sunt detectivi pusi sa urmareasca arbitrii, sunt declaratii incredibile, specifice mafiotilor”, a declarat Adrian Porumboiu, in cadrul unei emisiuni de la Sport.ro.

Anuntul acestuia survine dupa ce, miercuri, la finalul meciului pierdut in fata celor de la FC Botosani, Adrian Porumboiu a fost acuzat ca l-ar fi palmuit pe unul dintre jucatorii sai, nemultumit fiind de faptul ca a ratat mai multe ocazii, fapt ce a contribuit la eliminarea din Cupa Romaniei.

„Eram cu spatele in momentul in care domnul Porumboiu a intrat pe teren. A inceput sa tipe si m-am intors sa vad despre ce e vorba. Da, l-a palmuit pe Sabrin. Nu vreau sa discut despre asta. Asa ceva nu-i normal”, a fost reactia lui Valeriu Bordeanu, jucator al FC Botosani.

Totodata, in cadrul emisiunii tv Adrian Porumboiu a facut cateva referiri si la sansele pe care FC Vaslui le are de a castiga campionatul Romaniei la fotbal.

„Anul acesta nu mai tragem la titlu. Reconstruim 2-3 ani sa nu mai fim „sparring partner” pentru ceilalti. Daca nu folosim aceleasi practici ca alte cluburi, se pare ca nu avem sanse la campionat”, a mai spus Adrian Porumboiu.

author avatar
Ionut Zgimbau
306 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger