AcasăSPORTPorumboiu se retrage, dar cauta antrenor pentru Vaslui: Hizo a demisionat!

Porumboiu se retrage, dar cauta antrenor pentru Vaslui: Hizo a demisionat!

Viorel Hizo nu mai este antrenorul echipei FC Vaslui, prezentandu-si demisia dupa ultimul esec, 0-2 la Severin. Patronul Adrian Porumboiu anunta ca Ioan Ovidiu Sabau si Mihai Stoichita nu sunt in vederile sale.

Adrian Porumboiu ramane sef la FC Vaslui

Ramas fara staff tehnic la echipa, miliardarul Adrian Porumboiu a-nceput sa inroseasca telefoanele in cautarea unui antrenor dispus sa preia echipa in plin campionat. Chiar daca vorbeste despre retragerea de la gruparea moldoveana, fostul arbitru se da singur de gol cand afirma ca „la Vaslui trebuie sa vina cineva care sa se pregateasca deja pentru sezonul viitor, cel actual fiind, deja, compromis”. Cert este ca Ioan Ovidiu Sabau si Mihai Stoichita nu intra in vederile miliardarului, cum nici o fuziune FC Vaslui – Astra Giurgiu nu este realizabila.

„Nu facem nicio fuziune cu Astra. Eu si Niculae nu suntem compatibili sa fim asociati. Ar fi ca si cum o tara ar avea doi presedinti”. Cu noua etape ramase de disputat, „galben-verzii” sunt pe 6 in clasament, cu 40 de puncte, la cinci lungimi de Petrolul Ploiesti, ultima pe podium.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
137 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger