AcasăSPORTPorumboiu promite prime grase la FC Vaslui: Eliminati Fenerul si aveti 1...

Porumboiu promite prime grase la FC Vaslui: Eliminati Fenerul si aveti 1 milion de euro!

Dupa egalul de pe „Sukru Saracoglu”, 1-1 cu Fenerbahce, elevii lui Sumudica au devenit favoriti la calificarea in play-off-ul Ligii Campionilor. Pentru a-i monta si mai bine in vederea crucialului meci retur, finantatorul gruparii FC Vaslui promite o prima totala fabuloasa pentru jucatori: 1 milion de euro!

Porumboiu stie sa-si motiveze jucatorii

Remiza inregistrata de FC Vaslui pe terenul lui Fenerbahce a pus pe jar presa turca. Jurnalele aparute ieri au elogiat evolutia formatiei pregatite de Marius Sumudica, acestea declarandu-se, la unison, siderate de faptul ca o echipa fondata abia in 2002, si care si-a vandut cel mai bun jucator saptamana trecuta (Wesley la Al Hilal), a reusit sa dea peste cap toate planurile antrenorului Aykut Kocaman.

Cipriotul Vasluiului, Charalambous (in centrul), a fost unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren

Cel mai laudat fotbalist din lotul moldovenilor a fost senegalezul N’Doye, iar din tabara otomana, portarul Volkan, considerat principalul „vinovat” ca Fenerul nu a incasat mai multe goluri.

Niculae si Kuyt se lupta pentru balon

Adrian Porumboiu era cel mai fericit om de pe planeta dupa consumarea meciului de pe „Sukru Saracoglu”, dar ar fi dost si mai fericit daca turcul Bekir n-ar fi marcat golul egalizator in minutul 90.

Tanarul Stanciu s-a "taiat" dupa pauza

Ieri, finantatorul FC Vaslui a reconfirmat faptul ca va dubla salariile jucatorilor in cazul accederii in grupele UEFA Champions League. „Contractele se bubleaza, asa cum am spus. E prevazut in acte. Am trecut asta in angajamente inainte sa stiu ca vom juca pentru un loc in Champions League. Daca ei aduc bani, e logic sa le dai parte!”, a precizat Adrian Porumboiu.

Sursele noastre indica faptul ca patronul vasluienilor va plati, totusi, o prima speciala daca echipa nu ajunge in grupele UCL, conditia fiind aceea ca trupa lui Sumudica sa elimine Fenerul. Astfel, daca in revansa de pe 8 august, de la Piatra Neamt, „galben-verzii” vor scoate un 0-0 sau vor invinge echipa starurilor Alex si Kuyt, atunci lotul va fi recompensat cu suma totala de 1 milion de euro. Si asta pentru ca eliminarea turcilor inseamna asigurarea calificarii Vasluiului in grupele Europa League, indiferent de rezultatul dublei din play-off-ul Ligii Campionilor. Potrivit UEFA, calificarea in grupele Europa League este rasplatita de organizatori cu un bonus de 1,8 milioane euro.

author avatar
Sebastian Stan
341 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger