AcasăSPORTPorumboiu, prima de cate 100.000 de euro pentru titlu!

Porumboiu, prima de cate 100.000 de euro pentru titlu!

Finantatorul gruparii moldovene nu se uita la bani cand vine vorba de succes in fotbal. A excelat in afaceri si vrea s-o faca si in sportul rege: Adrian Porumboiu pune la bataie peste un milion de euro pentru castigarea campionatului.

Porumboiu ii umple de bani pe jucatori daca vor castiga campionatul

Si vorbim doar de prima cuvenita titularilor, 100.000 de euro de jucator! Rezervele si cei care au evoluat mai putin, cu totii vor trece pe la casierie daca FC Vaslui termina campionatul pe primul loc la finalul stagiunii 2011-2012. Doar trei puncte mai despart echipa din Vaslui de fotoliul de lider, detinut in prezent de CFR Cluj. Cum, insa, ardelenii mai au trei meciuri de foc pe acest final de sezon (cu Dinamo, „U” Cluj si Steaua!), sunt sanse mari ca trupa miliardarului Adrian Porumboiu sa realizeze o premiera istorica.

Yero Bello, Mike Temwanjera si Wesley se bucura dupa victoria de la Tg.Mures

De altfel, miercuri seara, dupa victoria Rapidului de la Ploiesti (1-0 pe terenul Astrei), George Copos avertiza asupra pericolului numit FC Vaslui: „Cel mai mult imi e teama de Porumboiu; a plouat mult in primavara asta, s-a facut si graul, si porumbul, iar asta e in stare sa dea toata recolta ca sa devina campion!”.

O „valiza” de bani dupa succesul din Ghencea

In etapa a 27-a, vasluienii s-au impus in Ghencea (1-0, gol Wesley), iar patronul Adrian Porumboiu i-a rasplatit pe artizanii victoriei cu 20.000 de euro de jucator. Prima pentru castigarea (100.000 de euro) ar fi cea mai mare oferita in intreaga istorie a fotbalului romanesc.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
360 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger