AcasăSPORTPorumboiu ii da lui Copos Zotta de plata!

Porumboiu ii da lui Copos Zotta de plata!

Din cauza lui Zotta, patronul Rapidului ar putea plati o amenda de 300.000 de lei

Moldovenii solicita Ligii Profesioniste retrogradarea FC Rapid si sanctionarea diciplinara a lui Constantin Zotta, precum si penalitati sportive in valoare de 300.000 lei.

Din cauza lui Zotta, patronul Rapidului ar putea plati o amenda de 300.000 de lei

„Firma de avocatura Chiuariu & Asociatii, in numele clubului de fotbal din Vaslui, a completat plangerea depusa la Comisia de Disciplina a LPF  impotriva Rapidului si a directorului executiv Constantin Zotta, dupa ce acesta a incercat sa influenteze rezultatul meciului FC Vaslui – FC Rapid, disputat pe 20 decembrie 2011, anunta moldovenii. Prin plangerea completata, FC Vaslui cere sanctionarea disciplinara a oficialului giulestean Constantin Zotta, retrogradarea „visiniilor”, precum si penalitati de 300.000 de lei.

Porumboiu vrea capul lui Zotta

Potrivit avocatilor, inaintea partidei susmentionate, duel castigat de Rapid cu 3-2, Constantin Zotta – fost director general al FC Vaslui – a contactat trei jucatori ai moldovenilor, propunandu-le contracte avantajoase si incercand sa-i manipuleze. Comisia de Disciplina a LPF a amanat analizarea plangerii formulate de FC Vaslui pentru data de 8 februarie.

Suspect: Pavlovic, aproape transferat in Giulesti

Mijlocasul sarb de la FC Vaslui, Milos Pavlovic, a fost anuntat de George Copos ca si transferat la Rapid. Culmea, Pavlovic este unul dintre jucatorii suspectati de Adrian Porumboiu ca ar fi “trantit” meciul din decembrie 2011 contra Rapidului. In minutul 36 al jocului, sarbul a primit un cartonas rosu, iar apoi s-a certat cu antrenorul Viorel Hizo. “Pentru mine, ce a facut Pavlovic nu se poate sterge cu buretele niciodata. Sa calci un adversar la un metru de arbitru este incalificabil!”,a spus la vremea respectiva antrenorul Vasluiului.

author avatar
Sebastian Stan
181 afisari

1 COMENTARIU

  1. Ce ziarist tampit si agramat , sa nu ai habar sa scrii cateva cuvinte . Asa se scrie un titlu de articol ?
    Era greu sa scrie :
    „Porumboiu vrea ca buzunarul lui Copos sa se deschida pentru greselile lui Zotta ? ” sau :
    „Porumboiu vrea banii lui Copos ?”
    Opriti-va necalificatilor, din violarea limbii romane !

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger