AcasăSPORTPorumboiu cere contracte de 50.000 de euro pentru arbitri

Porumboiu cere contracte de 50.000 de euro pentru arbitri

Adrian Porumboiu, finantatorul formatiei FC Vaslui, crede ca injumatatirea baremurilor in arbitraj va readuce “japca” in Liga 1.

Solutia adoptata la ultima adunare a LPF, conform careia baremurile arbitrilor vor fi reduse la jumatate, a adus nemultumire si la nivelul cluburilor de fotbal. Adrian Porumboiu a dezbatut pe larg aceasta problema si crede ca abitrii vor fi mult mai usor de „blatuit”. „Ce se intampla in arbitrajul romanesc nu este corect! Prin decizia de a se reduce baremul, fotbalul se indreapta spre o prapastie din care va fi greu sa mai iasa. Cine a propus aceasta decizie, sa se spele cu ea pe cap!”, a declarat finantatorul FC Vaslui.

Propunerea fostului ecuson FIFA este ca “fluierasii” sa capete contracte, la fel ca si fotbalistii, cu sume cuprinse intre 50.000 de euro si 100.000 de euro pe an. “Le-as face contracte de abitri profesionisti, cu salarii de cel putin 50.000 de euro pe an. Nu e drept ca un arbitru sa primeasca atat cit ia o femeie de serviciu de la club. Conducatorii de club sa ma contrazica public daca nu le este rusine ca ii arbitreaza Tudor pe un barem din care ii raman 700 de lei pe luna. Se pregateste ca un profesionist, nu mai are alte activitati. Inainte luau salariul pe care il luau, iar Coltescu umbla si cu parfumuri, sa mai vanda. Acum cine stie ce o sa mai vanda, avioane?”, a incheiat Porumboiu.

author avatar
Sebastian Stan
88 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger