AcasăSPORTPorumboiu aduce trei jucatori rapidisti si doi actionari

Porumboiu aduce trei jucatori rapidisti si doi actionari

Porumboiu transfera si actionari

Nicolae Grigore, Ovidiu Herea si Vladimir Bozovic iau drumul Moldovei. In prag de insolventa, FC Rapid isi vinde „briliantele” pentru a mai diminua deficitul bugetar.

Porumboiu transfera si actionari

Problemele Rapidului sunt vazute de rivali drept o buna oportunitate de negociere pentru cateva transferuri. Astfel, primul care a iesit la atac a fost Adrian Porumboiu, finantatorul Vasluiului, direct interesat de jucatorii Nicolae Grigore, Ovidiu Herea si Vladimir Bozovic.

Bozovic si-a spart si capul pentru Rapid

Finantatorul moldovenilor l-a contactat, deja, pe George Copos si, dupa ce a obtinut acordul acestuia, s-a inteles si cu fotbalistii, acestia fiind asteptati din retur sa se alature lotului pregatit de Viorel Hizo. Herea s-a aflat si in vizorul Stelei, insa mijlocasul giulestenilor i-a asigurat pe fani ca niciodata nu va evolua pentru rivala din Ghencea.

Grigore este cel mai vechi rapidist din lot

Totusi, la Steaua ar putea ajunge Felipe Teixeira si Rui Duarte, jucatori doriti chiar de patronul Gigi Becali. Interesant este ca, ieri, finantatorul gruparii FC Vaslui, a declarat ca nu mai este interesat sa dea bani de unul singur.

Herea si Hizo se vor reintalni la Vaslui

Adrian Porumboiu spune ca este gata sa vanda o parte din actiuni. „Sunt in discutii cu doi oameni de afaceri potenti pentru ca echipa sa devina mai puternica. Nu o sa mai fie un singur proprietar la echipa. Eu voi face un pas in spate, dar echipa va exista”, a spus vasluianul.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
570 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger