AcasăSPORTPorumboiu acuza CFR-istii ca si-au transferat cativa “fluierasi”

Porumboiu acuza CFR-istii ca si-au transferat cativa “fluierasi”

Adrian Porumboiu il acuza pe Arpad Paszkany de blaturi si aranjamente cu arbitrii

Derby-ul provinciei s-a disputat la Cluj, unde CFR-ul a trecut cu 2-0 de FC Vaslui, surpriza ultimei etape din Europa League.

Adrian Porumboiu il acuza pe Arpad Paszkany de blaturi si aranjamente cu arbitrii

Finantatorul vasluian a luat foc din cauza prestatiei lui Augustus Constantin, care a inventat un penalty pentru clujeni si a anulat un gol pentru gruparea moldava. „Nu mai exista nicio echipa care sa aiba atata putere in campionat. Au facut blaturi, vor mai face blaturi, au aranjat cu arbitrii, vor mai aranja cu arbitrii „, a acuzat Porumboiu dupa meci. Conflagratia dintre cele grupari a inceput inaintea partidei de campionat dintre Otelul si CFR Cluj, cand fostul central a prezis o victorie a clujenilor, in semn de reciprocitate pentru sezonul trecut.

S-au dat cu Paszkany

Arpad Paszkany

Patronul celor de la FC Vaslui spune ca noua cooperativa din Liga 1 este condusa de CFR Cluj, iar printre echipele ce joaca pe ritmuri ardelenesti sunt consemnate Pandurii , Otelul , Vointa , Gaz Metan  sau Tg.Mures. In plus, exista si cativa arbitrii care s-au „transferat” la gruparea clujeana, in frunte cu Augustus C-tin si Ionel Popa. Paszkany a anuntat ca il va actiona in instanta pe Porumboiu, dupa sarabanda de acuze la adresa clubului pe care il conduce.

Augustus se retrage la finalul campionatului

Weldon a facut spectacol cu FC Vaslui, cu toata opozitia lui Farcas

Centralului partidei de la Cluj i-a fost adus la cunostiinta ca va fi scos de pe lista FIFA, iar el a anuntat ca se va retrage, la finele acestui an competitional. Gurile rele spun ca locul sau va fi luat de baiatul sefului de la CCA, asistentul Valentin Avram.

3 victorii consecutive a inregistrat CFR Cluj in campionat.

author avatar
eNational
111 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger