AcasăSPORTPortughezii vor sa recuze arbitrul din semifinala cu Spania

Portughezii vor sa recuze arbitrul din semifinala cu Spania

Cuneyt Cakir este considerat arbitrul de casa al Barcelonei

Scandal monstru in peninsula Iberica inainte de partida Portugalia – Spania. Lusitanii acuza UEFA ca a delegat pentru acest joc un arbitru de casa al rivalilor: turcul Cuneyt Cakir.

Cuneyt Cakir este considerat arbitrul de casa al Barcelonei

Presa sportiva portugheza a luat foc inainte de prima semifinala de la Campionatul European. „Delegarea lui Cakir este un semnal de alarma”, a titrat „A Bola”, care nu uita ca presedintele Comisiei de Arbitri din cadrul UEFA este spaniolul Angel Maria Villar. La randul lui, acesta este protectorul turcului Senes Erzik (vicepresedintele UEFA), nimeni altul decat directorul de imagine al UNICEF si omul care a realizat parteneriatul dintre organizatia mondiala a copiilor si FC Barcelona.

Chelsea – victima lui Cakir

Portughezii reamintesc prestatia jalnica pe care a avut-o Cuneyt Cakir la meciul Barcelona – Chelsea, din semifinalele Ligii Campionilor, cand le-a acordat catalanilor doua lovituri de la 11 metri si l-a eliminat pe capitanul londonezilor, John Terry. „Sa ne explice si noua cineva care este relatia turcului Erzik cu FC Barcelona”, acuza la momentul respectiv Jose Mourinho, tehnicianul lui Real Madrid.

Memoriu la UEFA

Presedintele Federatiei Portugheze de Fotbal lua ieri in calcul varianta recuzarii turcului Cuneyt Cakir, desi era constient ca demersul sau mai mult i-ar fi infuriat pe sefii UEFA. Niciodata in istoria turneelor finale un arbitru nu a fost schimbat la presiunea publica a oficialilor de federatii nationale!

author avatar
Laurentiu Teodorescu
271 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger