AcasăSPORTPortarul lui Zenit se retrage din fotbal dupa ce i-a murit sotia...

Portarul lui Zenit se retrage din fotbal dupa ce i-a murit sotia intr-un accident auto!

Malafeev a jucat de 28 de ori pentru nationala Rusiei

Viacheslav Malafeev, goalkeeperul care a aparat poarta Rusiei la Euro 2012, a anuntat ca se retrage din activitate la sfarsitul actualului sezon, pentru a avea grija de cei doi copii ai sai.

Malafeev a jucat de 28 de ori pentru nationala Rusiei

Nascut si crescut la St.Petersburg, Malafeev a evoluat numai la Zenit, inca din 1997, goalkeeperul de 33 de ani devenind, dupa mai bine de un deceniu, un adevarat zeu pentru fanii de pe Arena Petrovski.

Marina Malafeeva avea 37 de ani cand a murit

Insa, de circa un an si jumatate, Malafeev trece printr-o adevarata drama, Marina, sotia acestuia, decedand in martie anul trecut, in urma unui accident de circulatie.

Goalkeeperul obisnuia sa asiste la numeroase evenimente alaturi de cei dragi

Cei doi aveau impreuna doi copii, iar Viacheslav a precizat ca si-ar fi dorit sa-si incheie cariera imediat dupa tragicul incident, dar ca a continuat sa apere numai pentru ca odraslele sale sa-l poata urmari la Campionatul European din Ucraina si Polonia. Si cum goalkeeperul si-a indeplinit obiectivul, Malafeev fiind titular in toate cele trei meciuri disputate de Rusia la Europene, acesta a anuntat ca sezonul 2012-2013 va fi ultimul ca fotbalist profesionist, portarul urmand a se retrage din activitate tocmai pentru a avea grija de cei doi copii.

author avatar
Cristi Ionita
288 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger