AcasăSPORTPortarul Hondurasului critica sistemul goal-line

Portarul Hondurasului critica sistemul goal-line

Valladares a comis-o la scorul de 1-0 pentru Franta

Pentru prima oara in istoria fotbalului, un gol a fost atribuit gratie tehnologiei pentru linia portii. Evenimentul s-a petrecut in meciul Franta Honduras (scor 3-0), disputat duminica seara, la Porto Alegre.

Valladares a comis-o la scorul de 1-0 pentru Franta

In minutul 48, Karim Benzema a sutat puternic, iar goalkeeper-ul hondurian Noel Valladares a respins mingea in poarta. Confirmarea in timp real, gratie noii tehnologii goal-line, i-a permis „centralului” brazilian Sandro Ricci sa valideze reusita de 2-0 a Frantei. „Mingea nu a trecut de linie, nu a depasit-o cu intreaga circumferinta. Nu cred ca aceasta tehnologie goal-line este infailibila. Prima data, arbitrul a spus ca nu a fost gol, dupa care a validat reusita. Doar arbitrii trebuie sa decida daca a fost gol sau nu, nu camerele video!”, a comentat la finalul meciului portarul hondurian Noel Valladares.
Toate cele 12 stadioane de la Cupa Mondiala sunt echipate cu tehnologia Goal-Control 4-D. Sistemul conceput de firma germana GoalControl GmbH functioneaza cu 14 camere de mare viteza, cate 7 pentru fiecare poarta.

author avatar
National
152 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger