AcasăSPORTPortarul Cernea - banuit ca a "trantit" meciul cu Snagov

Portarul Cernea – banuit ca a „trantit” meciul cu Snagov

Conducerea clubului constantean a luat aceasta decizie dupa ce echipa a remizat in ultimul meci de campionat, desi in minutul 65 conducea cu 3-0!

Ei sunt fotbalistii aratati cu degetul pentru "blatul" de vineri seara

Egalul de la Constanta, consemnat vineri seara, in etapa 13 a Ligii 2, i-a atras excluderea din lotul Farului fostului stelist Cornel Cernea. Acesta, impreuna cu alti trei jucatori (Ionel Posteuca, Liviu Stefan si Fane Ciobanu), a fost trimis sa se pregateasca pe termen nelimitat cu formatia de juniori. Toti sunt banuiti ca au „rezolvat” la pariuri rezultatul final al partidei cu gruparea antrenata de Laurentiu Reghecampf, in conditiile in care dobrogenii conduceau in minutul 65 cu 3-0 (goluri Ivanovici 22, R.Neagoe 44 si L.Stefan 56), dar au fost egalati, dupa reusitele lui Joabe (67-penalty), Ibekwe (71) si C.Cristea (88).

Farul si FC Snagov au remizat, scor 3-3, dupa ce gazdele conduceau cu 3-0 in minutul 65

„Nu avem dovezi de blat, insa vom face o analiza si vom vedea ulterior ce se va stabili”, a explicat Marcel Lica, presedintele „marinarilor”. In cariera sa, Cernea (35 de ani) a mai evoluat la Petrolul, Otelul, Steaua, Unirea Alba Iulia, Branesti si Urziceni. El este co-autorul „tontogolului” marcat de Nicolita pe „Bernabeu”, in duelul Real Madrisd – Steaua din 2006.

Anamaria Prodan si Reghe – stapani peste o echipa suspecta!

Antrenorul Reghecampf si impresara Prodan, un cuplu de succes in fotbalul romanesc

Potrivit ziarului „Replica” din Constanta, care citeaza surse din cadrul clubului, „omul care ar fi intermediat blatul de vineri a fost fostul component al echipei, Marian Posteuca, fratele celui dat afara din lot. Culmea, acelasi Marian Posteuca este acuzat ca ar fi stat si in spatele tentativei de blat din meciul cu Sageata Navodari, terminat, de asemenea, la egalitate, de catre FC Snagov, scor 2-2. Navodarenii au acuzat atunci faptul ca reprezentantii clubului ilfovean au sunat mai multi fotbalistii de la Sageata, in incercarea de a cumpara meciul”. Potrivit publicatiei „Replica”, FC Snagov – grupare antrenata de Laurentiu Reghecampf – „face subiectul unui scandal monstru, pe care mai marii fotbalului romanesc incearca disperati sa-l musamalizeze, mai ales in contextual dosarelor de coruptie de la DNA. Despre echipa condusa de impresarul Anamaria Prodan si antrenata de sotul acesteia, Laurentiu Reghecampf, se spune ca este campioana blaturilor, implicata masiv in mafia pariurilor”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
516 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger