AcasăSPORTPortarul Balgradean vine cu "ia-ma nene" la antrenamente!

Portarul Balgradean vine cu „ia-ma nene” la antrenamente!

Dinamovistul Cristian Balgradean locuieste la Hotelul Rin din Otopeni si isi asteapta colegii pe DN1 ca sa ajunga la baza de la Saftica.

Cristian Emanuel Balgradean isi face treaba in orice conditii.

Titularul din poarta liderului FC Dinamo nu are o situatia materiala iesita din comun, el avand nevoie de ajutorul colegilor pentru a ajunge la sedintele de pregatire. „Pufi”, asa cum este alintat goalkeeper-ul de 23 de ani al „cainilor”, este „azilant” la Hotelul Rin din Otopeni si nu poseda un autoturism, astfel ca este nevoit sa apeleze la marinimia colegilor care il „pescuiesc” din fata Aeroportului Otopeni, in drum spre Saftica. Cu un contract de 3.000 de euro pe luna si cu intarzierile de rigoare la plata salariilor din Stefan cel Mare, portarul convocat si de Piturca la prima reprezentativa nu se lafaie in bani. Gurile rele spun ca sportivul prefera o masa rapida la McDonalds, care nu depaseste 20 de lei, deoarece nu-si permite sa manance la restaurantul hotelului in care locuieste, iar cazarea oferita de club nu este all-inclusive.

Dinamo vrea sa-l vanda

Dupa debutul intre buturile celei mai in forma echipe din campionat, pe adresa clubului a sosit deja o oferta pentru tanarul goalkeeper, in valoare de 350.000 de euro. Clubul a analizat propunerea, dar i-a fixat un pret de 700.000 de euro fostului aradean, care a debutat la Dinamo in luna aprilie a.c. Momentul vanzarii este foarte prielnic, deoarece Balgradean a intrat in atentia selectionerului, fiind convocat la ultima actiune a echipei nationale. In plus, ar fi o afacere excelenta, Dinamo luandu-l gratis de la Gloria Arad, club care va primi, insa, 20% dintr-un eventual transfer.

author avatar
Sebastian Stan
572 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger