AcasăSPORTPopescule, nu te mai catara pe statuia lui Hagi!

Popescule, nu te mai catara pe statuia lui Hagi!

Nu a fost fotbalist rau, zic unii c-a purtat chiar si banderola de capitan al Barcelonei, probabil a luat-o cand aveau liber greii „blau-grana”, ca oricum n-a stat pe acolo mai mult de un concediu, doua. Dar sa ajungi la 50+ ani sa vorbesti intruna de Gica Hagi, e deja prea mult discurs politicianist in asta. Zau, Popescule, nu te mai catara pe statuia Regelui din fotbalul romanesc, ca-i darami soclul!

Fostul internațional se comportă ca un politician

Nu-i ajunge functia de consilier onorific al premierului Viorica Dancila, ambitiile sale sunt mai mari de niste simple vizite pe santierele stadioanelor bucurestene, chiar daca atunci televiziunile sunt chemate sa imortalizeze momentul. „Baciul” tinteste Parlamentul Romaniei, vede ca e liber la intrare si da din coate, ca olteanul lui nea Marin, al’ de fenta coada la Alimentara. Greseala lui Popescu este ca incearca sa paseasca pe drumul politicii folosindu-se de numele cumnatului sau. Una, doua, il baga pe Hagi la inaintare: ba ii inventeaza dusmani, ba ii lauda investitia de la Ovidiu, ba ne cearta ca nu-l respectam cum se cuvine pe Gica Hagi. Nu, draguta, noi, romanii, il respectam si-l pretuim pe Hagi, cum, de altfel, o si merita, doar ca tu n-o prea faci!

Iar in ultima vreme, din contra, l-ai aruncat in tot felul de razboaie inchipuite, totul spre toaletarea imaginii tale, sa dea bine la electorat. Cum s-a intamplat si dupa meciul Romaniei cu Suedia, de la Stockholm, cand te-ai trezit inventand inamici de-ai Regelui. De unde si pana cand, Popescule, ca nimeni n-a pomenit ceva de rau de Hagi, ba toata presa, la unison cu oamenii din fotbal i-a laudat munca depusa la Academia din Constanta. „Meritul ca sunt multi jucatori tineri la lot e doar exclusiv al lui Hagi! Nu mai sariti in sus cand auziti de Hagi! Uitati-va la nationala de tineret si vedeti cati jucatori de la Gica sunt. 60% din jucatorii de acolo sunt de la Hagi, iar ei au realizat cea mai mare performanta din ultima perioada. Deci, de ce sariti in sus? Sunt prea putine proiecte de acest gen, dar putini au rabdarea si priceperea lui Gica”. Pai, cine a sarit in sus, care-i nerecunoscatorul ala? Gica, mai lasa discursul de parlamentar, ca inca n-ai ajuns acolo!

Iar cand vei candida, schimba placa, romanii nu-i mai halesc pe habarnisti, pe aia de dau din gura si se falescu cu munca altora. Vrem sa vedem meritele tale, Baciule, ca pe ale lui Hagi le cunoastem, munca lui este vizibila, palpabila si deja a produs plus valoare fotbalului romanesc. Tu, Gica Popescu, in afara ca te lipesti ca timbrul de tot ce face cumnatul tau, cu ce te poti lauda? Sau pentru un loc in Parlamentul Romaniei e de ajuns sa te tragi in poza cu Razvan Burleanu?

author avatar
Nicholas Cezar Redactor
564 afisari

5 COMENTARII

    • E scris de alcooliciul Boanchis, mai beat ca oricand. Probabil ca i-a fost rusine sa semneze cu numele real mizeria asta de text. Nu exista niciun ziarist Cezar Nicholas.

  1. Articol scris de alcooliciul Boanchis, mai beat ca oricand. I-a fost rusine sa semneze cu numele real mizeria asta de text. Nu exista niciun ziarist Cezar Nicholas.

  2. Va zic eu Burleanu ai bate la futbal. Nu a luat el medalii da poate cumpara cateva.

Comments are closed.

Zenville

Ultimele știri

proger