AcasăSPORTPopescu vrea sa fie si "capitanul" FRF!

Popescu vrea sa fie si „capitanul” FRF!

Gica Popescu vrea sa faca performanta si ca presedinte de Federatie

Considerat de multi omul potrivit pentru a prelua conducerea Federatiei Romane de Fotbal, Gica Popescu anunta ca intentioneaza sa candideze pentru functia de presedinte al FRF la alegerile din 2014.

Gica Popescu vrea sa faca performanta si ca presedinte de Federatie

Fostul mare international sustine ca vrea sa devina si capitanul fotbalului romanesc, dupa ce-a purtat pe brat, ani la rand, banderolele marilor cluburi europene PSV sau Barcelona. Gica Popescu si-a anuntat, miercuri seara, candidatura la conducerea Federatiei: „Ma gandesc serios sa candidez la presedintia FRF. Cand ma voi decide sa fac acest pas, voi avea o echipa extraordinara si voi avea ca misiune schimbarea perceptiei oamenilor fata de fotbal”.

Olteanul nu ascunde faptul ca este ingrijorat de declinul inregistrat in fotbalul autohton, dar afirma ca are solutii, una dintre ele „furata” de la cumnatul” Gica Hagi: „Fotbalul cunoaste un anumit declin din moment ce nu reusim sa readucem oamenii pe stadioane, dar nici nu atragem sprijin financiar pentru aceasta actvitate. Avem nevoie de proiecte precum cel al lui Gica Hagi la Viitorul Constanta”.

Gica Popescu a mai candidat pentru fotoliul de presedinte al FRF la alegerile din 2005, fiind, insa, facut „KO” de Mircea Sandu, care a castigat cu 187 de voturi, fata de cele 102 ale „Baciului”.

author avatar
Cristi Ionita
105 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger