AcasăSPORTPopescu l-a convins: Chivu, director la FRF!

Popescu l-a convins: Chivu, director la FRF!

Cristi Chivu va avea un rol important in noua organigrama a FRF

Fostul capitan al echipei nationale este tentat sa se retraga din fotbal si sa dea curs invitatiei lansate de Gica Popescu, de a ocupa un rol important in viitoarea organigrama a FRF.

Cristi Chivu va avea un rol important in noua organigrama a FRF

Aflat intr-o continua recuperare de mai bine de un an, Cristi Chivu este mai aproape de retragere decat de revenirea pe teren. Fundasul lui Inter Milano devine jucator liber de contract la vara, cand este foarte probabil sa nu mai negocieze cu niciun club si sa agate ghetele in cui. Intr-o declaratie acordata „DolceSport”, favoritul la presedintia Federatiei Romane de Fotbal afirma ca l-a convins pe Chivu sa se alature echipei sale care va dicta la FRF. „Daca Cristi va decide sa puna ghetele in cui si acest lucru se va intampla, il asteptam alaturi de noi. Cristi si-a dat acceptul ca, atunci cand va termina cu fotbalul, sa se alature acestui proiect. Eu l-am sfatuit sa joace cat mai mult, fiindca nu e nimic mai frumos pentru un fotbalist decat cariera de jucator. El are mult potential sa joace inca la nivel mare daca sanatatea ii permite”, a declarat Gica Popescu.

„Baciul” ia in calcul si varianta ca, pe viitor, Chivu sa devina seful Federatiei: „Vom vedea! Sa vina el langa noi, sa invete si apoi va avea timp sa fie si presedintele FRF”.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
151 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger