AcasăSPORTDe ce s-au certat Larisa Iordache si Catalina Ponor

De ce s-au certat Larisa Iordache si Catalina Ponor

Chiar daca Octavian Belu si Marian Bitang au incercat sa le impace (si parea ca au reusit), iata ca lucrurile nu stau intocmai cum isi doreau fostii antrenori ai lotului de gimnastica. Din contra, se aude ca Larisa Iordache si Catalina Ponor sunt in continuare „la cutite”, iar marul discordiei n-ar avea nicio legatura cu ce s-a intamplat la Rio, pe durata Olimpiade.

Nici vorba, cearta dintre cele doua ar fi mai veche, pornita de la cateva ocheade pe care mai tanara Larisa i le-ar fi aruncat portoricanului Tommy Ramos, scrie „cancan.ro”. Nimeni altul decat fostul iubit al Catalinei! Si cum intre femei un asemenea gest nu se iarta, Ponor si-a jurat sa nu uite ce a facut candva prietena si protejata ei la Deva.

Apropiatii celor doua spun ca Larisa si Catalina nu se mai suporta una pe alta, de aici aparand si numeroase „bisericute” la lotul national de gimnastica. O parte dintre fete sunt alaturi de Iordache (varste apropiate), in timp ce antrenorii par a prefera seriozitatea si profesionalismul de care da dovada Ponor.

Catalina Ponor si Tommy Ramos au fost impreuna timp de 3 ani, apropiatii lor discutand la vremea respectiva chiar despre planuri de casatorie. Pe nepusa masa, in relatia dintre ei a aparut soacra mare, care prin doua declaratii si un telefon dat „baietului” l-a convins pe Tommy sa rupa logodna cu romanca, una dintre campioanele de legenda ale gimnasticii.

author avatar
National
1.394 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger