AcasăSPORTPonor si Dragulescu se pregatesc pentru Rio 2016

Ponor si Dragulescu se pregatesc pentru Rio 2016

Ponor si Dragulescu, doi mari campioni ai gimnasticii romanesti

Marii campioni de gimnastica Marian Dragulescu (34 de ani) si Catalina Ponor (27 de ani), acum retrasi din activitatea competitionala, intentioneaza sa revina in concursuri, iar in acesti sens ambii au facut cerere sa intre in lista de controale antidoping.

Ponor si Dragulescu, doi mari campioni ai gimnasticii romanesti

Pentru a putea sa revina in circuitul oficial, sportivii retrasi trebuie sa figureze in sistemul de controale incepand cu cel putin 6 luni inainte de competitie. Potrivit acestei prevederi, si daca nu vor fi probleme la eventuale controale, Catalina Ponor ar putea concura din nou din 12 iulie, iar Dragulescu de pe 5 august. Tinta celor doi o reprezinta editia din 2016 a Jocurilor Olimpice, gazduite de orasul brazilian Rio de Janeiro.
Catalina Ponor a fost tripla campioana olimpica la Atena (2004). Prima data s-a retras in 2007, dupa care a reaparut in concursuri in 2011 si 2012, cand a castigat aurul la „europene”, si argintul si bronzul la Olimpiada de la Londra. La randul lui, Marian Dragulescu are in palmares cate patru titluri mondiale la sol si sarituri, la acest ultim aparat avand un exercitiu care ii poarta numele. Singura medalie care ii lipseste este cea de aur la Jocurile Olimpice si tocmai cu acest scop a reluat pregatirile.

author avatar
Laurentiu Teodorescu
126 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger