AcasăSPORTPonor sare la gatul lui Iordache: Urat gest, Larisa!

Ponor sare la gatul lui Iordache: Urat gest, Larisa!

Catalina Ponor nu o iarta pe Larisa Iordache, mai tanara sa colega de lot care in ziua finalei la barna i-a urat succes americancei Simone Biles.

Tensiunile din sanul lotului de gimnastica arata de ce Romania nu mai conteaza in acest sport. Satula sa tot incaseze bobarnace, Catalina Ponor a reactionat postand pe Facebook un mesaj in care o atinge si pe Larisa Iordache. Constanteanca nu a trecut cu vederea peste „gafa” colegei sale, careia i-a batut obrazul: „ Am uitat sa specific un lucru! Nu e frumos sa strigi in gura mare ca abia astepti ca Biles sa castige barna!!! Urat gest! Si de fata cu martori. Cu mana pe inima va spun ca nu renunt si tot ce s-a intamplat pana acum ma face sa ma gandesc serios la Tokyo 2020. Ups!”.

De conflictul dintre cele doua stie si Lucian Sandu, antrenorul coordonator al lotului national. Acesta tinde sa-i dea dreptate Catalinei Ponor si afirma ca Iordache nu a fost nedreptatita in niciun moment: „Larisa e suparata pe mine, are deja o alta atitudine. Am auzit ca i-a trimis mesaj lui Biles, au fost si oameni revoltati ca nu au vazut si pentru Catalina aceleasi incurajari (…) E trist si imi pare rau ca in spatele Larisei sunt oameni care au sfatuit-o prost. Nu stiu din ce anturaj sunt, poate si din lumea gimnasticii, dar asta e realitatea. E o tensiune in lot, s-au format doua grupuri de sustinere si cele din jurul Larisei o vad pe ea mai bine. Acum, Catalina, la varsta ei, nu poate avea aceleasi preocupari cu fete de 17-18 ani, iar la antrenamente sau dupa ea e preocupata de pregatire si de refacere. Larisa e altfel, mai lipicioasa, iti fura ochii la prima vedere”.

author avatar
National
248 afisari
Zenville

Ultimele știri

proger